torstai 20. syyskuuta 2012

Tehotreeni

Vähän epäilen etteivät vanhat lukijat löydä enää tänne, kun osoite vaihtui :/ Olisi pitänyt ilmoittaa aikaisemmin, eikä vasta sitten kun on vaihtanut. Jos joku on löytänyt taas tänne niin jätä kommentti?

Tänään päätin vetästä Popsulle "tehotreenit", eli koulun jälkeen menin tallille ja juoksutin sitä 30minuuttia, sekä kävin myös myöhemmin tallilla ratsastamassa sen. En kyllä siis tarkoita että treenaus olisi ollut jotenkin normaalia tehokkaampaa, mutta liikkui se tuplasti päivässä normaaliin verrattuna.


Juoksutin taas järjestelmä päällä, ravia pääosin, mutta otettiin molempiin suuntiin pieni pätkä laukkaa mielen virkistykseksi. Popsu toimi ihan hyvin, mutta tykkäs porheltaa eteenpäin eikä ottanut "rauhoittavia" ääniapuja vastaan ihan heti. Kävelin 15minuutin loppukäynnit ja vein sen talliin. Vähän tarkentaakseni, niin en ikinä käytä alku- tai loppukäyntien aikana järjestelmää, pelkästään kun ruvetaan "töihin" ravissa.





Kun menin uudestaan tallille ratsastamaan, niin olin ehkä vähän varautunut että Popsu olisi "huono" ja vähän epämiellyttävä mennä, mutta se olikin aika näppärä! Alkukäyntien jälkeen aloin taivuttelemaan, asettelemaan ja väistättelemään käynnissä. Popsu tuntui notkealta ja miellyttävältä. Ravissa menin alkuun puolipitkällä ohjalla eteen-alas ympyröillä ja muilla loivilla kiemuroilla, otin aika piakkoin myös laukkaa vähän pidemmällä ohjalla. En tehnyt mitään vaikeaa tehtävää tänään, vaan vaadin Popsulta välillä korkeampaa ja lyhyempää työskentelymuotoa ja välillä annoin sen venyttää eteen-alas, sitten taas vähän "koottiin" ja sitten taas eteen-alas. Popsu ymmärsi asian hyvin, ja toimikin sitten hyvin! Se oli aika tasainen tänään, enkä tuntenut että olisi ollut mitään ongelmia sen kanssa. Ainoat miinukset on että huomasin kuvista miten huonoon kuntoon istuntani on mennyt...

'





Miten mun kädet on? Sekä mikä tuo etukönkkä on?







10 kommenttia:

  1. mulla ainakin näkyy iha normisti tos dashilla! :)

    VastaaPoista
  2. mullaki näkyy ihan normaalisti vaikka osote vaihtunut :)

    VastaaPoista
  3. Mulle tuli ainaki ihan normaalisti sun postaukset :) En ees huomannu et linkki on vaihtunu!=D

    VastaaPoista
  4. ku luen anonyyminä (niiku varmaa huomaa:D) nii oli vähä aikaa hukassa tää sun blogis mut kyllä pienellä googletuksella tänne löys ;)

    VastaaPoista