maanantai 24. syyskuuta 2012

KOTN & pikkuponin perässä juoksemista

Mitään ihmeellistä en ole viime päivinä Popsun kanssa tehnyt, lähinnä mennyt estekamoilla pitkästä aikaa ja ratsastanut Popsua vähän enemmän ylöspäin. Tänään oli poikkeuspäivä, sillä ratsastin Popsua enemmän eteen-alas ja taivuttelin paljon. On kauhean tylsä kirjoittaa kun ei ole kuvia ratsastuksesta, tai en ole tehnyt mitään kiinnostavaa Popsun kanssa. Huomenna saatte ehkä parempaa postausta, sillä menen pitkästä aikaa Antin koulutunnille! 

Tämmönen muistilappu löyty harjakassista yks päivä
kun tulin ratsastamasta :D KOTN
 Ainoa ehkä kiinnostava asia tapahtui tänään minulle ja Nellille.. Huomattiin että minikokoinen oriponi oli karannut, ja mennyt ruunien tarhaan härnäämään Patea ja Pertsaa, ja me lähdettiin ponityttöinä metsästämään sitä. Noh se vinku sielä tarhassa tovin muiden hevosten kanssa, kunnes juoksi aidan ali pois jonkun pihalle, jonne me mentiin Nellin kanssa juoksemaan. Jonkun omenapuiden keskeltä me se poni saatiin kiinni kun olimme saartaneet sen. Noh sitten se poni vikuroi vain, hyppi pystyyn meitä päin, nakkeli niskojaan jne, eikä tiedetty minne viedä se poni. Taluteltiin sitä varmaan puolituntia paniikissa ja ihan paskat housussa kun se riehu, mutta sitten joku mies tuli ottamaan sen meiltä. Kyllä oli semmosta menoa kun vuohi seuras meitä jokapaikkaan, lampaat teki hyökkäyksen ja vielä kun se poni vikuroi.. Ainakin saatiin nauraa :D
Tässä minä ja se viheliäs poni...
Kävin perjantaina äitin kanssa Hööksissä ja Horzessa ostoksilla. Tälläkertaa ostin kankisuitset, sillä alan mennä jossain vaiheessa avoimia HeA luokkia, joissa saan käyttä kankia niin ruvetaan valvovan silmän alla tässä jossain vaiheessa kokeilemaan mitä mieltä Popsu niistä on. Tarkoitus on ensin kokeilla erilaisia kankia sille suuhun, että näkee mitkä ovat sille mieluisimmat ja millä se toimii parhaiten. Ostin ne suitset Hööksistä ja Horzesta ostin erillisen turparemmin.Tämä ei taas ollut niinkään kiinnostava postaus, mutta pakkohan mun oli jostain tulla kertomaan kun en ole taaskaan muutamaan päivään kirjoitellut. Sunnuntaina kisat Savijärvellä, joissa menen vielä HelppoB-tasoisen luokan. 

Alustavaa kalenteria:
30.9 Savijärvi koulukisat
7.10 Husö estekisat
14.10 Nevas koulukisat


6 kommenttia:

  1. Onko teillä pitkäkin matka Savijärvelle? :)
    Asun nimittäin lähellä tätä paikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotoa ajan mopoautolla varmaan 15minuuttia, tallilta hevosen kanssa autolla n.20 min :) Eli ei ole ollenkaan pitkä matka :) Ootko tulossa kuvaamaan/kisaamaan sinne? :)

      Poista
    2. Ai okei!
      Ajattelin tulla ainakin katsomaan, en itse kisaa. :)

      Poista
  2. Minkä rotuinen poni on kyseessä? Superrsuloinen :) ♥

    VastaaPoista