keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Juoksutus

HUOM! Blogin osoite on muuttunut, eli se ei ole enä adas-lifestyle, vaan caribonelamaa.blogspot.com. Toivottavasti löydätte tänne jatkossakin :)

Tänään ratsastin ensin noin 45minuuttia, mutta en vaan saanut Popsua toimimaan. Sain sen rennoksi eteen-alas, mutta kun vaadin siltä hieman korkeampaa työskentelymuotoa, niin se hermostui ja tuli vahvaksi edestä (=minun kädestä tuli myös kova). Koitin saada sitä paremmaksi ja paremmaksi, ja kun tunsin että se edes vähän myötäsi ja rentoutui, niin lopetin. Elikkä ei ollut kovin tehokas treenipäivä tänään, tiedostin monta ongelmaa mitkä pitäisi korjata piakkoin. Siksipä sain Antin kanssa sovittua ensi viikolle kaksi koulutuntia, joidenka jälkeen toivonmukaan jatkan aktiivisesti viikottain koulutunneilla käymistä.


Popsu lepäili hetkisen tallissa, jonka jälkeen juoksutuskamppeet päälle ja uudelleen maneesiin. Käytin sillä juoksutusjärjestelmää, joka on ollut meidän käytössä hyvä. Popsu rentoutui hyvin, se kulki korkeammassa muodossa ja näkyi kuinka hyvin sen takajalat polki alle. Juoksutin noin 30minuuttia, otettiin ravin lisäksi molempiin suuntiin vähän laukkaa, johon olin todella tyytyväinen. Se ei ole ennen juoksutuksessa toiminut niin hyvin kuin tänään. Saatte hyvälaatuisia kännykällä kuvattuja otoksia juoksuttamisesta. 





Onko kellään ehdotuksia minkälaisia harjoituksia tekisin Popsun kanssa tällä viikolla? Menemmekö maastoon, ilman satulaa, puomeja, kavaletteja, kunnon koulutreeniä, vai mitä? :) Saan luultavasti ratsastuksestani kuvia viikonlopun aikana, odotelkaas sinne :) Pakko lisätä tähän loppuun vielä vähän parempi laatuisia kuvia.
se oli piilossa :')


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti