maanantai 10. syyskuuta 2012

Popsu=kouluhevonen

Oli ihanaa mennä tallille vasta 11 aikoihin kilpailupäivänä, kun on tottunut heräämään 5-6 aikaan kisoihin lähtiessä. Starttini oli vasta noin neljän aikoihin, joten lähdimme ajamaan Nevaksesta noin kahden maissa.

Tallilla harjailin Popsua huolellisesti,  pesin sen jalat Fairylla ja letitin sen, tuli muuten sykeröistä hienot vaikka itse sanonkin. Kun iskä tuli traikun kanssa tallille niin pakattiin auto täyteen ja lähdimme ajamaan Husöseen. Paikan päällä menimme ensin maksamaan minun lähtö ja näyttämään Popsun rokotukset, jonka jälkeen jäimme katsomaan luokan ensimmäisten ratsukoiden ratoja. 

Luulin että lähdimme hyvissä ajoin ottamaan Popsua ulos traikusta ja laittamaan sitä kuntoon, mutta sitten joku toimihenkilö tuli kertomaan että puolituntia aikaa ennen kuin on minun lähtö. Vaihdoin omat kamat nopeasti ja äkkiä selkään, sillä en ollut kävellyt vielä alkukäyntejäkään. Tästä huolimatta sain verkattua Popsun hyvin ja lähdin hyvillä mielin radalle.

Rata oli mielestäni aika tasainen ja hyvä (minun mielestäni kun vertaa edellisiin ratoihin). Alkutervehdys meni kuitenkin päin mäntyä, muuten kaikki meni ihan hyvin. Tavoitteeni oli 55-60%, mutta saimme 64,35%!! Herranjestas.. Olin ihan super ilonen, itseasiassa olen vieläkin ja luultavasti myös huomennakin, sillä Popsu oli niin hieno! Vasta jälkeenpäin sen tajuaa, kun on katsonut videota ja kuvia radasta. Napattiin noilla prosenteilla toinen sija, vau! Ajatelkaa että sain istunnastani numeroksi 7! Se on yleensä ollut 5 tai 6 maksimissaan.. Sekä hevosen ja ratsastajan harmonia oli 7! Mahtava olo :)









Loppukommentti:
"Erittäin positiivinen suoritus, hyvin istuva ratsastaja, jolla liian pitkät ohjat, hyvä ja kuuliainen hevonen"
Palkinnoksi:
D&G kukkaro
Kenzon hajuvesi/hajuste
ruusuke :)

Kiitos Nellille ja Viiville kuvista/videosta, avusta ja tuesta! :) Tällaisia kilpailureissuja lisää!

Meidän piti mennä aluejoukkuemestaruuksiin 16.9 Porvooseen, mutta emme saaneet joukkuetta kasaan. Keksin kuitenkin toiset koulukisat sille päivälle, ne on Vantaalla ja menen siellä kn specialin. 

4 kommenttia:

  1. Hyvä te!! Mulla on tota samaa hajuvettä ;) Oisitte menny jonkun haastavamman kun kn, ootte niin hienoja. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollu oikeesti varma et olikse jotain vessanraikastinta vai hajuvettä ku tuoksu nii hyvälle mut se puteli näytti vessanraikastimelle :D Hih, ei olla kovin! Oltais ehkä menty siel helppo A, mut kn oli vaikein luokka siel :/ Mä en tiiä miks mut mua jotenki ärsytti sun puolest se ku bambil irtos se kenkä :O

      Poista
    2. joo vähän on kyl kummallisen muotone hajuvedeks :D aijaa, ei ollu heA? Kummallist :o sielt sit ada voitto ;) jooh ja toi ei oo husös tosiaa eka kerta :/ ens kerral sitte <:

      Poista
    3. Ei ollu, ihmettelin itekki ku kutsus oli vaa joku perusmerkki, helppoC ja kn :D Toivotaan et tulis ees sijotus ;) Meeks niihi estekisoihi 7.10 siel :O?

      Poista