tiistai 16. lokakuuta 2012

Syysloma

Syysloma alkoi ihanasti tänään, ja heräsin ilman herätyskelloa aikaisin aamulla ja lähdin tallille (ilman herätyskelloa aikaisin aamulla herääminen kouluun = mahdotonta).

Tänään tehtiin vähän sitä sun tätä, elikkä takaosakäännöksiä, pohkeenväistöjä ravissa ja käynnissä, pysähdyksiä joka askellajista, peruutuksia, avoja ja vastataivutuksia ravissa sekä käynnissä, ja lopuksi teimme ympyrällä siirtymisiä. 
Alkukäyntejä kävelemässä

Alku- ja loppuverryttely oli puolipitkällä ohjalla eteen-alas, mutta alkuverryttelyssä Popsu ei tajunnut ideaa yhtään, vaan kulki vähän jännittyneenä. Takaosakäännökset meni ehkä hitusen paremmin kuin kisoissa, sillä peilien avulla näin että sain Popsun takaosaa enemmän mukaan polkemaan, ilman että takajalat juurtui maahan käännöksissä. Pohkeenväistöt oli alkuun vähän hakemista, mutta loppujenlopuksi Popsu veti ne ravissakin hyvin, ilman että ravin tahti hidastui ja tuli epätasaiseksi edestä. Pysähdykset kaikista askellajeista meni uskomattoman hyvin! Okei ei ehkä alkuun, mutta lopuksi se pysähtyi kun pyysin ja vielä tasajaloin ilman että minun piti korjata. 

Lopuksi kun teimme siirtymisiä ympyrällä Popsu oli ihan super.  Tein siis laukka-käynti-laukka-ravi-laukka-käynti siirtymisiä ihan sikinsokin ja tein välillä pysähdyksiä mistä askellajista tahansa. Popsu oli näissä aika haka, sillä se lopuksi toimi pienellä pohkeella ja istunnalla aika hyvin, kun yleensä otan liikaa kädellä ja jään liikaa kaivamaan kantapäällä, niin nyt keskityin että käytin enemmän istuntaa ja pohkeita ja vähemmän kättä ja kantapäällä kaivamista, ja lopuksi se jopa toimi ihan hyvin. Välillä jos Popsu alkoi esimerkiksi ravissa ennakoimaan laukannostoa, niin siirsin sen sen sijasta käyntiin ja "tasasin" tilanteen ja jatkoin "normaalisti". 


suu toimii :)


Oli aivan pakko linkata toi video tänne. Pitää varmaa opettaa Popsukin juoksemaan koppiin noin! Ihan mahtavaa :)

Tietääkö kukaan, että onko Etelä-Suomessa missään estekilpailuja lauantaina?

1 kommentti:

  1. tosi kiva blogi ja äärettömän upea heppa sulla! :)

    http://tuupejajenny.blogspot.fi/

    VastaaPoista