torstai 18. lokakuuta 2012

HIHS

Otsikosta päätellen olin tänään katsomassa HIHSiä, klo 9-19. Olin Viivin, Paukun ja Tanjan kanssa, tai no istuimme eri paikoilla, mutta pyörittiin välillä expoalueella nelin. Olisin voinut ostaa kaikki kojut tyhjiksi, kun löysin niin paljon kaikkea ihanaa (ja kallista), mutta onneks Viivi esti ja joku järki päässä vielä oli sanomassa ei. Mutta mukaan kuitenkin tarttu pipo ja talvitakki. Nähtiin hyviä ratoja, hienoja hevosia ja paljon tuttuja, tästä päivästä jäi kiva fiilis! 

Sain tosiaan eilen Tuukan äidiltä kaksi ilmaislippua huomiseen iltanäytökseen, jonne pyysin Viivin kaveriksi. Elikkä nähkäämme huomenna!

Cavallon harmaa pipo ihanalla tupsulla 29€

Mountain horsen lämpimän oloinen ja ihanan mallinen
talvitakki.

Soneran(?) pisteeltä sain ilmaiseksi kaviokoukun. Joita tosin on jo liikaa..

8 kommenttia:

  1. mullaki on kaviokoukkuja ihan liika.. :D

    VastaaPoista
  2. Ihana pipo! Oliko hyvä expo?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Expo ihan ok, en löytänyt mitään superhyviä tarjouksia :)

      Poista
  3. Olisit ottanu sen piikkisukan (vai miten lie kirjotetaa:D) ;)) Ja oli kyl tosi hauskaa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii oli :) Haha en tykkää käyttää piikkisukia nii siks en ottanu, mut tuskin totakaa tulee paljon käytettyy tota kaviokoukkuu :D

      Poista
  4. Hei muuten, poikkean hieman aiheesta mutta onko tuo Canon Powershot A2200 hyvä kamera? Nykyisen omani menin rikkomaan aika hyvin ja vastaan tuli NetAnttilasta tuo sinulla oleva digipokkari ja aika edulliseen hintaan olisi vieläpä nyt myynnissä, niin mitä sanot, onko tuolla hyvä kuvata juuri hevosia ja ratsastusta? :) Onko tarkka? Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä toi on muuten ihan näppärä kamera, mutta ei kovin hyvä hevosia kuvatessa. Heilahtaa ja on vähän rakeinen + huono zoomi ajatellen ratsastuksen kuvaamista. Mutta kyllä oon kivoja "taide" ja pärstäkuvia sillä ottanut :) Mutta saattaahan se olla että en itse osaa käyttää sitä oikein ja niitä sen kameran asetuksia kun olen kuvannut ratsastusta, että en varmaksi sano :)

      Poista