keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kevyttä liikuntaa ja pari syksyistä kuvaa

Elikkä olen maanantaina ja tiistaina juoksuttanut Popsua, molemmilla kerroilla noin 45min + alku- ja loppukäynnit. Maanantaista taisin kertoakin ettei se toiminut juuri ollenkaan, mutta tiistaina se oli jo ihan mukana hommassa ja tajusi alusta loppuun kaiken mitä pyysin. 

Tänään kävelytin Popsua noin 45minuuttia maneesissa, otin varmaan kaksi pitkääsivua ravia ihan vain herätelläkseni Popsua kun kuitenkin oltiin liikkumassa eikä löntystelemässä eteenpäin. Sitten loppunjen lopuksi otin raipan toiseen käteen, ja jos Popsu alkoi hidastella ja lyllertää niin maiskutin ja vein raipan taakse, mutta en välttämättä edes koskenut sillä Popsua ja tämä toimi aika hyvin, vaikka välillä Popsu reagoikin väistämällä. Kuitenkin olen ottanut tavaksi että kun kävelytetään, niin myös kävelytetään ja mennään suht reipasta käyntiä, eikä niin että lyllerretään eteenpäin että yksi kierros maneesia ympäri kestää 5minuuttia. 

Kävelyttämisen jälkeen Nelli otti pari kuvaa meistä, ja julkaisen nyt mielestäni kivoimmat:






Huomenna tai perjantaina menen takaisin selkään, sillä haava on todella hyvin parantunut ja karvojakin alkanut kasvaa kivasti takaisin. Mietin vain että menenkö pienissä kotikisoissa sunnuntaina helppoB:0 vai helppoA:1? Koska järkevämpää olisi mennä helppoB kun en ole ehtinyt harjoitella kunnolla helppoA:1 ohjelmaa. Katsokaan, katsotaan, sillä huomenna on viimeinen ilmottautumispäivä.



-

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia ja toi banneri on tosi kiva haluaisitko teh mullekin bannerin
    annijapanda.blogspot.com
    Ja sähköposti on annimaria.rantanen@gmail.com

    VastaaPoista