tiistai 28. helmikuuta 2012

Muutoksia suunnitelmiin

Elikkä en näillä näkymin menekkään Ziggellä Husöseen kisoihin, eikä Nellikään. Nimittäin Zigge on luultavasti hypännyt aitojen yli tarhasta ja jotenkin riehunut, että kaikki jalat oli auki ja turvoksissa, ja toista etusta se ontui. Nelli kävelytti ja kylmäs jalkoja. Eniten tässä harmittaa se, että Zigge on kipeä, ei se etten nyt pääse sillä kilpailemaan. Pitää vielä seurata tilannetta ja perua lähdöt. Menen kuitenkin Popsulla 90cm.

Popsusta puheenollen, se on ollut aika hyvä. Ollaan tehty askeleen lyhennyksiä, pidennyksiä, väistöjä, avoja, paljon avoja(!!), vastataivutusta, eteen-alas työskentelyä, jnejne. On taas pitkä lista meidän tekemisistä kun ei oo pariin päivään taas postaillut.

Popsu menee eteen-alas hommat aina hyvin (pyöristää selkää ja venyttää kaulaa alas melkein automaattisesti), mutta kun pitäis mennä ryhdikkäämmin ja lyhyemmin niin se vähän protestoi alkuun, jonka jälkeen se rentoutuu aina pätkittäin ja kulkee vähän paremmin.

Ei olla tehty siis mitään kummallista, ainoa mitä oon joutunu tekee niin kantaa melassivettä sille! :D Mikä ei ole juttu eikä mikään. Tilasin tänään Equilinen huovan Cavallosta, kun sai valita minkä värinen huopa on, minkämallinen, ja mikä koristenauha siihen tulee ja ottaako niitä nauhoja yhden vai kolme. Otin sinisen huovan, ja yhden koristenauhan, missä oli sinistä,valkoista ja kultaista. Siitä tulee todella kiva esimerkiksi kisahuovaksi :) Tosin tässä tilauksen saapumisessa kestää reilu 4vko.

Ei kuvia, ei videoita, ei muuta ilmoitettavaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti