sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Klippausta, varusteita, kengittäjää, ratsastusta

Tänään on ihan virallinen tallipäivä, nimittäin kävin jo aamulla tallilla ja menen uudestaan iltapäivällä 5 aikaan.

Aamulla klippasin Popsun uudelleen tänä talvena, se käyttäytyi oikeen mallikkaasti, vaikka tärisi koko aika kun klipperin ääni oli niin pelottava. Kyllä laitettiin Nellin kanssa pumpulit korviin ja kun pään läheltä klipattiin niin annettiin porkkanaa, joka ehkä vähän rauhoitti Popsua ja sai työn hoidettua. Aika paljon siitä karvaa lähti kummiskin, oli jo sen verran paksun turkin jo ehtinyt viime klippauksesta itselleen kasvattaa.


Siinä avustajana ollut Nelli!


Tossa on kaikki karvat mitä jätkästä lähti, näyttää tosi vähälle tässä kuvassa?

Kotiin otin mukaan rintaremmin, koulu- ja estesuitset, jotka purin kokonaan ja pesin huolellisesti ja perusteellisesti. Nyt ne ihan kiiltää ja näyttää kuin uusilta! Kiinnitin estesuitsiin ne uudet kuolaimet, jotka siis saapuivat eilen Cavalloon ja haettiin samantien. Ne on Sprengerin KK Ultrat, kolmipalat jotka on paljon ohuemmat kuin ne samanlaiset koulukuolaimet (mutta paksummat siis).

Kuolaimet tuli tommosessa kivassa laatikossa, jonka aion tottakai säästää :D
Nyt kahdelta Popsulla on kengittäjä,  Lee, joka ei ole ennen käynyt meillä kengittämässä. Hänelle täytyy puhua englantia, kun ei suomea oikeen ymmärrä, joten en mennyt itse sönköttämään tallille vaan laiteltiin tossa eilen viestiä ja jättää laskun meiän oveen. Ja tosiaan siinä 5 aikoihin meen tallille uudelleen ratsastamaan Popsun, kun en sitä nyt ennen kengitystä ehtinyt tehdä.


Eilen hyppäsin tosiaan Ziggellä, ja lupaan että ne kisat tulee olemaan katastrofi meidän osalta :D Myönnän etten osaa yhtään ratsastaa Ziggen kaltaisilla hevosilla, enkä varsinkaan hypätä. Tässä muutamat kuvat meidän hurjista esteistä! Ainiin ja tosiaan, ehdittiin tulla kahta eri estettä yksittäisinä pari kertaa, ja ne olivat todella paljon pienempiä mitä kisoissa tulisi olemaan.. Huomenna lähtölistat tulee nettiin, alkaa jo pikkuhiljaa pelottamaan..




3 kommenttia:

  1. hyvin teil menee ada ! mua vähä pelottaa olla teijän kaa samas luokas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul ei mee Ziggen kaa kyl yhtää hyvi! Ja arvaa vaa pelottaako olla sun kans samas luokassa :D

      Poista
    2. Menee menee! Ei kannattais, en oo hypänny aikoihin, Bambilla on kiima.. :D

      Poista