sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Huono hevosenomistaja

Nyt kyllä tuntuu huonolta hevosenomistajalta. Perjantaina laitoin Kian juoksuttamaan ja hoitamaan Popsun, ja eilen Aino hoiti ja ratsasti Popsun... Tänään mä kävin tallilla ja kävin vain kävelyttämässä (ok no -30 asteen pakkasella en kyllä tekisi minkään hevosen kanssa muutakuin kävelyttäisin pitkän lenkin). Popsu oli vissiin ollut ihan kiva pe ja la molemmilla. Kian blogi ja Ainon blogi, lukekaa sieltä lisää :)

Käytiin noin 45minuutin kävelylenkki maastossa, Popsulla oli paksu kaulakappaleellinen villaloimi ja superhyper paksu ulkotoppis kaulakappaleella päällä. Ja tottakai minäkin olin vuorannut itseni noin sadalla kerroksella vaatteita. Popsulla oli energiaa, tai sit sillä oli niin kylmä että halus olla liikkeessä.

Tulikin mieleen, että Popsulla ei ole kaulakappaleellista tallitoppaloimea, joten semmonen pitäis varmaankin hankkia. Sillä nyt jätin sille meidän hienon villaloimen alle missä on kaulakappale (käytetty vaan ratsastaessa sitä) ja sen päälle ohuen toppiksen. Enkä haluais mitään 5loimen kuorta sille päälle, niin tämä toppis olis kiva ostaa. Ja itselleni lämpimämmät housut ja hanskat! Röökkelit on ihan turhat näillä pakkasilla, vaikka olis ne talviröökkelit.

Mulla ei nytkään ollut mitään kunnollista/varsinaista asiaa, kunhan ilmotin että olen vielä hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti