maanantai 13. helmikuuta 2012

hankireeniä ja paljon kuvia!

Eilisestä en nyt edes jaksa ruveta selittämään, joten jätetään se väliin? Tänään sain vihdoin ja viimein, pitkästä aikaa kuvaajan paikalle! Viivi tuli räpsimään kuvia ja pitämään seuraa, ja kyllähän senkin piti saada käydä rälläämäs pellolla Popsulla.

Mentiin siis ensiksi pellolle, jossa aloitin ravailun. Popsulla oli virtaa, ja tää oli tän talven eka kunnon peltorallipäivä. Laukka oli jokseenkin reippaan puoleista, ja ravi muuttui yllättäen kolmitahtiseksi laukaksi aika-ajoin... hmm mikä meni vikaan? No jarrut tietysti! Viivi kävi vetämässä pellon päästä päähän ja parit ympyrät, jonka jälkeen mentiin maneesiin vähän raavaamaan ja taivuttelee Popsuu. Se oli ihan hyvä, niin meninkin maneesissa vain 5-10minuuttia + kävelyt.

HUOM! Paljon kuvia





Viivi & Popsu
Viivi & Popsu

perus ojareissu

Lähden ensi sunnuntaina Portugaliin Lissaboniin(?) lomalle ja tulen torstaina yöllä takaisin, joten Popsulle hommaan tässä liikuttajaa/liikuttajia. Kira menee ehkä yhden päivän, Julia menee ehkä, Viivi menee ehkä, Suski menee ehkä (tosin häneltä en ole vielä kysynyt, mutta on hevosta vailla joten eiköhän onnistu?). Niin ilmoitan jo etukäteen että silloin on pieni tauko postaamisessa. Jos haluatte niin voin reissun jälkeen laittaa pari kuvaa sieltä.





8 kommenttia:

  1. miten uskallat mennä popsulla ilman kypärää vaikka se hyppii pystyyn yms? ja olis kiva jos laittasit reissusta kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.. Sitten kun oon kerran tippunut kunnolla ja käy jotain eikä oo kypärää ollut nii saan syyttää itseäni ja omaa tyhmyyttä :D Laitan varmaan jotain kuvai sitten! :)Kiitti kun kommentoit!

    VastaaPoista
  3. Hei teidän meno näyttää tosi hyvältä! :) Ja hauskaa lomaa!

    VastaaPoista
  4. sulla on tosi ihana blogi ! Ryhdyin lukijaksi :)
    Käy kattomassa myös mun blogi www.liisakaksy.blogspot.com
    ja osallistu arvontaan ;)

    VastaaPoista