lauantai 18. helmikuuta 2012

Hemmottelua

Moikka! Eilen en ehtinyt tulla kirjoittamaan, kun saavuin kotiin vähän 11 jälkeen illalla ja sitten nukahdinkin melkein heti. Kerron lyhkäisesti mitä ollaan eilen ja tänään tehty jätkän kanssa.

Laukkaa me ollaan työstetty paljon, tehty avoja, vastalaukkoja, keskilaukkoja, lyhennetty laukkaa, ja Popsu on ollut aika mainio! Ravissa vähän väistöjä ja paljon keskiraviharjottelua lävistäjillä. Käynnissä paljon väistöjä, taivuttelemista, avoa, vastataivutusta ja takaosakäännöksien harjoittelua. Pääasiassa jätkä on ollut aika rento ja hyvä, hetkittäin taas jossain tehtävässä on tullut jotain vastaan laittamista, mutta toistojen jälkeen se on parantunut aika hyvin.

Oon kantanu Popsulle nyt 2 päivän aikana monta 10l ämpärillistä lämmintä vettä, mihin on sekoitettu pieni määrä melassi-siirappia. Kun Popsu on juonut nyt aika huonosti kun vesiautomaatista tuleva vesi on aivan jääkylmää. Oon lisännyt ruokintaan vähän suolaa että se joisi paremmin + karsinassa on suolakivi.

Nyt pientä listaa Popsun  ensi viikosta:
Su Viivi menee
Ma Suski menee
Ti Suski menee
Ke Suski menee
To Suski menee
Pe ?? minä meen ite tai sitten nakitan jonkun muun siihen.
La Hyppään varmaankin (Fanny ja Wilma tulee ehkä kuvaamaan!)

Hemmottelin tänään Popsua herkuilla ja porkkanoilla, jotka se söi hetkessä. Siivosin kaapin nyt ihan kunnolla loppuun ja pesin kaikki kamat (suitset, satulat...) ja vein kaikki omat kamat kotiin (3takkia, hanskoja, 2saappaat, kypärä, ym), että olis Viivin ja Suskin helpompi kaivaa Popsun kamat sieltä. Se kaappi nimittäin on aika täyteen ahdettu.

Toivotaan että kaikki menee hyvin Popsun kanssa! Tänään luvassa pakkaamista, ja huomen aamulla 10 aikaan oon jo yläilmoissa koneessa menossa edes vähän lämpimämpään..Perjantaihin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti