lauantai 28. toukokuuta 2011

Vettä ja ilmainen piiska.

Hupsista, täähän onkin muuttunut kokonaan heppablogiksi, vaikka alunperin oli tarkoitus että tekisin blogin, missä kerron heppajutuista sekä vapaa-ajasta ymym. No kai tää menee näinkin? :)

Tänään oli oikeen onnen päivä! ...Ainakin melkeen.

Tallille kun menin, huomasin Popsusta että se ei ihan täysin normaali ollut, sillä karsina täynnä kakkaa ja se vaikutti vähän levottomalta. No pistin suitset päähän, liinan kiinni ja menin maneesille ja siellä olikin yksi tosi mukava aikuinen jonka kanssa hetki tuumailtiin että missä vois olla vika. Juoksutin Popsua kentällä, liikkeessä ei ainakaan ollut mitään ja vaikutti taas aivan normaalilta, se lähti laukkailemaankin itekseen kun piti ravata.. :D Sit me  muistettiin että koko tallin heppaväki on saanut matolääkkeen aamusta, ja saatto johtua siitäkin, että jos Popsu reagoi noin siihen. Päätettiin että kun olin hetken juoksuttanut niin kävisin laittamassa satulan selkään ja lähtisin ratsastamaan.

Tehtiin vaan ympyröitä ja kiemuroita, paljon suunnanmuutoksia ja vähän ilman jalustimiakin mentiin. Ajoittain Popsu oli ihan kiva, mut laukassa varsinkin painoi kädelle tosi paljon. Tässä aina kun muistin, niin laitoin ne hartiat kunnolla taakse ja olin sieltä hartioista vahva, enkä käsistä etten lähtisi vetokilpailuun sen kanssa, sillä voittajahan olisi jo selvä... Pientä parannusta tuli loppua kohden ja oli hieman kevyempi, mutta ei mikään "kummoisempi".

Talliin kun vein, niin Popsu olikin jo ihan normaali, ei mitään levottomuuksia tai paskaa ympäri karsinaa :D Ihan oma entinen Popsu. Hyvä hyvä, mietittiin sen aikuisen kanssa että vois soittaa porvoon päivystävälle eläinlääkärille, mutta asia ratkesikin näin. Sanoin vielä Emilialle joka juuri tuli tallille kun lähin, että soittaa mulle jos Popsu näyttäis kuolevan :D (no hehheh eihän se kuole :)).

Käytiin äipän kanssa vielä Cavallossa ostamassa B-vitamiinia joka on ollut loppu jo pari päivää, ja kokeiltiin mulle uusia saappaita jotka on siellä vaan malliesimerkkeinä ja lähtee huomenna pois :( Onneks tuli nyt otettua parista saappaista mitat ylös niin voi käydä myöhemmin tilaamassa jos tulee tarve. Sitten ihan sen jälkeen lopuks kun vitaaminikin oli maksettu sain nostaa lapun semmosesta kiposta, joka oli vähän niinkuin arpajaiset, niin eiköhän siinä lukenut että "esteraippa". Vetäsin siis itelleni mustan Jacsonin estepiiskan! :) Ehdottomasti otetaan käyttöön !

Tosiaan, ratsastin kentällä vesisateessa t-paita päällä, kun oli niin lämmintä ja oli tosi kivaa mennä siellä, vaikka välillä sitä vettä tuli kuin saavista. :))

Tämmönen aamupäivä mulla, kohta susirockiin Viivin kanssa !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti