sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Hyppelykilpailut

Heipsan!:) Nyt on kyllä ollut ihan tän bloggerin vikaa etten oo päässy kirjottelee, sillä tää oli pois toimminnasta ja sanoi että mulla ei olis blogia enää, mutta nyt pääsen onneks taas tänne kirjottelee :)

Elikkäs, tänään oli kotitallilla ne estekisat, ja menin pelkän 90cm luokan. Se meni paremmin kuin viime kerralla, ja oon itseasiassa aika tyytyväinen, vaikka yks puomi tippu tänään. Sillä, se oli mun vika, kun jäin jarruttamaan ja suuhun kiinni toiselle esteelle ja tää mun virhe tietenkin kostautui ja tuli se puomi alas. Rytmi oli alkuun vähän hukassa, ja tuli pari "pyöräilyhyppyä" mut loppuun tuli ihan hyvät hypyt. Verkka oli maneesissa, ja siellä tuntu että Popsu olis hyytynyt ihan kokonaan, mut kun päästiin ulos niin tuli se hieman aktiivisemmaksi. Parit kuvat tähän loppuun + rata + uusi video minkä laitoin youtubeen.

Ei ole paljoa kerrottavaa tästä päivästä (tai edellisistä päivistä, kun ei olla tehty mitään erikoista) joten tää oli tämmönen pikainfo kisoista.



Tosiaan, nyt pitäis vaan käydä näitä kisoja, että saatais ite lisää ns rutiinia näihin. Ja saatais kisakausi kunnolla käyntiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti