torstai 12. toukokuuta 2011

Estevalmennus, popsu super!

Heipsan!:)

Ohhoh, oompa ollu laiska, en oo moneen päivään taaskaa postaillu.. No en oo ehtiny oikeestaan tai ees muistanu :D

Mutta siis tänään oli estetunti, ja se meni itseasiassa odotettua paremmin! Robby kehu Popsua tunnin päätyttyä, ja ihmetteli että kuinka Popsu on voinu muuttua 3viikossa noin paljon parempaan suuntaan. Kun huomattiin uusi "ongelma" sen kanssa nimittäin, kun ennen sain potkia sitä eteenpäin esteille, nyt joudun pidättämään. Sillä neljän askeleen suhteutettu jäi meille ahtaaks koko ajan tällä tunnilla, eli jouduin tehä pari isookin pidätettä siellä välissä. Mut ei Popsu siis vie tai mee ihan täysiä siellä :D

Hypättiin eka kahta estettä ihan silleen vaan että tavallaan sain näyttää Robbylle minkälainen se on ollut nyt hypätessä, ja tulinkin niitä vaan kaksi kertaa peräkkäin molempia esteitä, kunnes Robby sano että käyntiin ja pitkät ohjat. Sit tultiinkin jo pienimuotoista rataa, ja lopuks nostettiin esteitä noin 80-90cm ja tultiin vielä rataa. Suhteutetun toka (tynnyripysty) tippu melkeen aina, juuri siks koska väli jäi ahtaaks ja unohin ite tehä pidätteen siellä, mutta tultiin toi suhteutettu pari kertaa uudelleen ja se tulikin sitten ihan ok. Radoilla oli myös kapee este, jolle jätkä hyppäs pari kertaa vähän jännät hypyt, mutta muuten ihan ok.

Tunnin jälkeen syöttelin Popsuu Juulia ja Casper seurana :)

Oli tosi kiva fiilis kyllä tunnin jälkeen, Popsun ja Robbyn pienten kehujen vuoks :) Toivottavasti tää jatkuis tää Popsun hyvänä olo.

Tosiaan me mennään sunnuntaina kisoihin, jotka on kotitallilla (yllätyskö:D) ja kysyin Robbylta mitkä luokat meen niin ilmottauduin nyt sen ohjeesta 90cm ja jos se menee huonosti niin mennään jälkkärinä metri (iik, kyllä), mut jos 90cm menee hyvin niin jätetään se siihen :)
habaminä

tommi oli kuvailemassa ja sai kävellä alkukäynnit selästä 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti