torstai 26. toukokuuta 2011

"Sehän hyppää niinkuin silakka!"

Estetunti meni ehkä miljoona kertaa paremmin kuin viime kerralla, jolloin ei päästy oikeestaan edes hyppäämään kuin pari hassua estettä sen vuoksi, kun ei sujunut mikään. Tänään taas meni oikeastaan vallan mainiosti! Ainakin mulle jäi tosi hyvä fiilis tunnilta :)

Alotettiin pomppu-pomppu-pomppu-1askel ja pysty- kaks askelta ja okseri sarjalla. Eli vähän tollasta jumppaamista. Piti tulla vähän pidemmällä ohjalla rennosti, siten että Popsu itse hyppäisi ja käyttäisi itseään, eikä silleen että mun pitäis ängertää ja pungertaa se yli niistä. Alotettiin ihan pikkusilla, mutta okseria ja pystyä nostettiin aina vähän kerrallaan. Ihan lopuksi kun tultiin tota sarjaa, niin alkoi okserilla jo tosiaan olla kokoa! Se oli 120cm,ainakin tolppien mukaan. Mutta ja okei joidenkin mielestähän se saattaa olla tosi pieni jota he menevät aina kisoissa ja näin, mutta herrajumala se näytti mun mielestä aivan talolta! Voin sanoo että kuset housussa melkeen sitä menin siellä, mutta ihme ja kumma Popsu selvitti sen oikeen hyvin. Mitä mun hevoselle on tehty yön aikana ? :D Okei Robby sanoi että tää tehtiin todella helpoksi Popsulle.

Sitten sovellettiin tynnyreitä ja muuria mukaan! Elikkä välillä kännyttiin sarjalta oikeelle jolloinka tultiin lävistäjällä pelkästään tynnyrit (eli ihan korkeintaan 60cm korkean tynnyrin yli laukattiin) ja välillä taas vasemmalle ja tultiin muuri yksittäisenä pitkällä sivulla. Muurille Popsu teki aina tosi hyvät hypyt, ja Robbykin sanoi että ihan kun se ois aina hypännyt muuria kun noin hyvin menee.

Sitten tultiin tätä sarjaa toisinpäin, mutta okserista tehtiin pysty ja paljon pienempi. Tää tehtiin siks että tultais vähän reilummin sisään, ja Popsu joutuis ite jarruttaa pompuille ja olla terävämpi. No tässä tulikin se suurin yllätys, näillä ei ollut mitään ongelmaa vaan Popsu ite tuli terävämmäks ja nosti koipiaan. Robby sanoi taas että se saa ton tehtävän näyttämään ihan liian helpolta ja nosti pomppuja aika isoiks. Eli pompuiks ne oli kohtalaisen isot (70-80cm) mut silti tää jätkä tulee ja menee ilman mitään ongelmia :D Olin ihan hämmästyny ku ei kolahdellu kertaakaan puomeihin.


Alkutunnistahan Robby sanoi että Popsu hyppää kuin silakka! :D Ja vähän nauratti se kommentti, että siks nostettiinkin okseria isommaks ja aina vaan isommaks että saatiin siihen kunnon liitovaihe (taino kunnon ja kunnon...).  Puomeja pari hassua lens tunnin aikana, ja yleensä ne on jääny mua harmittaa mutta nyt jotenki tuntuu että ne oli vaan pari nimenomaan hassua puomia jotka lens :D Huomenna luultavasti Popsu on taas "oma itsensä" eikä mikään toimi, mutta kiva että se yllätti positiivisesti tänään :)!

Tässä vielä mun "suuri" aikaansaannos kuviksen tunnilla. Toi pää on erittäin pieni verrattuna kroppaan! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti