tiistai 27. marraskuuta 2012

Videoita ja kisat

Edellisellä viikolla otin Piian ja Aurin koulusta mukaan tallille, sillä ajattelin pistää ne Popsun selkään. Menin ensin itse jonkinaikaa, kunnes Auri meni sen selkään ja Piia hänen jälkeensä, sekä minä menin vielä loppuravit. Popsu oli yllättävän kiltisti liinassa, sekä muutenkin kun oli kokemattomampia selässä, hyvä.

Perjantaina Okko hyppäsi Popsulla ennen kilpailuja, mikä oli ihan hyvä, sillä muuten Popsulla olisi ollut melkein 2vko hyppytauko ennen kilpailuja. Kaikki meni hyvin, Popsu näytti toimivan hyvin ja yhteityö pelasi vissiin ihan hyvin. 

Lauantaina oli kilpailut Eriksnäsissä, menin siellä pelkän metrin, joka oli AM5 arvostelulla. Popsulla oli tosiaan sitä energiaa, ja tuntui että se innostui esteitä enemmän kuin yleensä, mikä oli ihan kivaa vaihtelua. Perusrata meni muuten hyvin, mutta viimeiselle esteellle lähestyminen meni miten meni, lähdin puskemaan eteen, vaikka olis pitää ottaa kiinni ja ottaa vielä askel. Tulokseksi kuitenkin 0vp ja uusintaan. Popsu oli tosi hyvä ja skarppina! Olin todella iloinen kun "voitin" ajassa 18,jotain sek. Sehän ei ollut varsinainen luokka, kun minun lisäksi siinä ratsasti yksi, mutta harjoituksen vuoksi.

4 kommenttia:

  1. Onko toi Okko sun poikaystävä? :) Ja hyvin kyllä hyppää Popsulla!

    VastaaPoista
  2. +Kivaa luettavaa ja aina niin ihania banereita joita on ilo katella
    -Postaus tahti muuta miinusta ei löydy

    Tässä siulle plussat ja miinukset blogini top10 listasta

    VastaaPoista
  3. moi voisitko tehä mulle bannerin taas koska sä teet niin ihania bannereita

    VastaaPoista