sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Eiliset estekilpailut

Eilinen kilpailupäivä meni yllättävän nopeasti, sillä luokissa oli todella vähän lähtijöitä ja kaikki toiminta kilpailuissa oli jotenkin sujuvaa ja nopeaa, mikä oli erittäin kiva asia.

Otettiin Popsu hyvissä ajoin ulos trailerista, laitoin sen kuntoon ja jätin sen iskälle kävelytettäväksi. Minun piti mennä kävelemään rata sillä aikaa kun iskä kävelytti, mutta katsoin vain ratoja enkä jaksanut jäädä kävelemään rataa, mitä en sitten siis missään vaiheessa edes kävellyt. Nousin siitä piakkoin selkään kävelemään ulos, josta siirryin maneesiin. Verkkasin aika vähän, jotain ympyröitä ravissa ja laukassa, sen jälkeen muutamat hypyt, jotka eivät onnistuneet sitten millään, ja sen jälkeen pääsin jo melkein ensimmäisenä radalle.

Rata oli mielestäni hyvä, siis erittäin hyvä. Se oli aikaratsastusluokka, joten päätin tehdä alkuun ihan kammottavan ninjatien, joka onnistui hyvin, mutta sen jälkeen otin rauhallisesti ja tein vähän normaalimmat tiet. Popsu tuntui todella mukavalle, se hyppäs kivasti ja oli mukana hyvin, olen tyytyväinen! Saimme puhtaan radan ja voiton.

Kymppi hypättiin heti metrin perään, jolle lähdin vähän sillä mielellä että menee miten menee, ei kiinnosta. Alkurata oli niin hyvän tuntuinen, vaikka Popsu nyt kolisteli melkein jokaiselle, mutta viimeiset kolme estettä.. Kutonen tultiin todella huonosti ja todella juureen, joka vetästiin alas takasilla, seiskalle kolahti kun lähti lössähtämään koko paketti ja kasilla oltiin jo niin pitkänä, että ei ihmekkään että putosi. Eli tulokseksi 8vp, mutta alkurataan olen niin tyytyväinen että ei haittaa mitään.



2 kommenttia: