keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Meidän kuolaimet

Pitkästä aikaa ajattelin tehdä jonkinlaisen erikoispostauksen ja tallilla sain idean kuvata kaikki meidän kuolaimet, jota tämä postaus nyt sitten käsittelee.

Tästä kuvasta voitte päätelläkin, että tykkään käyttää Popsulla kolmipaloja. Se toimii aika hyvin niillä, ohuimpia olen käyttänyt esteillä ja tuota paksuinta oon käyttänyt sileällä.

Noita niveliä en olekaan käyttänyt pitkiin aikoihin, mutta muistelisin niin ettei Popsu toimi niillä yhtä hyvin kuin esimerkiksi kolmipaloilla. 
Oliiveilla Popsu taas toimii oikein hyvin, en tajua kun mielestäni noissa ei  kovin paljoa eroa ole sinänsä ja silti se toimii toisilla paremmin.

Nämä hackamoret ostimme 2011 keväällä, kun Popsulta poistettiin sudenhammas niin emme saaneet reiluun viikkoon laittaa kuolaimia, mutta halusin päästä ratsastamaan joten nämä olivat oiva vaihtoehto. Olen kyllä myös muuten aina satunnaisesti mennyt näillä. Popsu toimii ihan ok, mutta tulee helposti etupainoiseksi ja kuolain tuntuu jokseenkin hitaalta.

 Pelhamit, joita olen käyttänyt lähinnä maastoillessa ja kenttäkisojen maastokokeessa, milloin Popsu saattaa olla liikaa menossa ja tarvitsee "jykevämpää" kuolainta jolla voi tehdä pari siistiä ja pientä pidätettä, kuin että menee kolmipaloilla viilettäen 2km repien ennenkuin se reagoi mitenkään pidättäviin apuihin. Sopii Popsulle erittäin hyvin, tykkään.

Nämä ostin taas ennen noita ylläolevia pelhameita, mutta osottauitui erittäin huonoksi kuolaimeksi Popsulle. Ei sopinut suuhun ja oli liian kova, täten Popsu aukoi suutaan ja näytti kyllä ettei kuolain ole sille oikea. Nämä ovat myös tällähetkellä kaapin pohjalla lojumassa, joten jos jollakulla tarvetta niin voin myydä.


1 kommentti:

  1. http://enni-heppoilu.blogspot.fi/2012/11/blogi-aanestys-top10-lista.html

    käyppä kurkkaa

    VastaaPoista