sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Nevaksen estekilpailut + muuta pulinaa

Taas tullut tauko postaamiseen, mutta yritän päivittää useammin tästä lähtien.

Tänään oli Nevaksessa kisat, joissa hyppäsin Popsulla metrin. Katsoin ensin 70cm ja 80cm luokkaa Viivin kanssa, jonka jälkeen menimme laittamaan Popsua kuntoon ja lähdin kävelemään. Verkkasin kentällä noin 15-20minuuttia, paljon käyntityöskentelyä, vähän ravia taivutelllen ja sitten laukkaa ja hyppyjä. Otin pari hyppyä pienemmälle pystylle ja pari isommalle pystylle, sitten se sai riittää Popsulle. Se tuntui ehkä aavistuksen vahvalta edestä, mutta annoin sen sille anteeksi kun sen hypyt tuntui hyville ja se oli muuten täysin hallinnassa.


Rata alkoi hyvin, kunnes kuudennelle esteelle (sarjalle) lähdin tyrkkäämään Popsua eteen ja eteen, joten tuli pieni askel siihen eteen ja väli jäi lyhyeksi ja tultiin b-osalle myös aika juureen. Tässä kohtaa olin tyytyväinen siitä, että Popsu pelasti selvän ratsastajan virheen nostamalla niitä koipia, vaikka "vanhapopsu" olisi rymistellyt läpi. Perusrata meni muuten aika kivasti. Uusinnassa 2 viimeistä estettä meni taas miten meni, kun tyrkkäsin Popsun toisiksi viimeiselle esteelle aika kaukaa, niin tuli tyhmä, laaka hyppy ja vielä kolahti muttei tippunut, sitten viimeiselle esteelle jäin pidättämään liikaa ja jäin vielä suusta kiinni, joten puomi alas, mikä oli hyvä.  Eli tulokseksi 0-4, Popsu oli muuten aika kivan tuntuinen joten olen tyytyväinen siihen, vaikka rata olisi voinut olla parempi. Olin sitten ainoa lähtijä siinä luokassa joten "voitin", ruusuke ja kassillinen palkintoja mukaan, jee.

tämän päivän voittopotti

Ja asiasta kukkaruukkuun,
tässä tulee asiat mahdollisimman tiivistettynä:

Okko hyppää Popsulla luultavasti/ehkä tiistaina ja koitan saada silloin jotain kuvia tai videota siitä. Ensi viikonloppuna menemme Porvooseen seuraestekilpailuihin, joissa tarkoituksena mennä luokat 100cm ja 110cm (saatan perua kympin, jos Popsu tuntuu huonolle). Sitten taas huomenna satulapajan Katja tulee katsomaan satuloitamme, sillä koulusatulan olen taas kerran todennut epäsopivaksi (on etupainoinen ja osuu melkein säkään) ja estesatulankin hän katsoo, sillä sekin on aika etupainoinen ja uskon että joku muu satula voisi istua ja sopia Popsulle paremmin kuin tuo nykyinen. Ja huomenna minulla alkaa kahden viikon tet-jakso ja olen Cavallossa tetissä, eli saa tulla moikkailemaan! Ja vielä viimeinen asia, kävelytän Emilian tällähetkellä kipeää hevosta seuraavat 2vko aamuisin, kun ehdin käydä aamulla tallilla ratsastamassa Popsun ja hoitamassa Emilian hevosen ennen kuin menen Cavalloon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti