perjantai 7. joulukuuta 2012

Erikoispostaus: Taustajoukot

Tämän postauksen teen 200 lukijan kunniaksi, ja samalla sulattelen blogia mikä on ollut jäässä ensimmäisten kunnon pakkasten vuoksi.


Ensimmäisenä esittelyssä Viivi

Viivin kanssa ollaan tunnettu jo melko kauan, ja olemmekin samalla luokalla, sekä vietämme vapaa-aikaa yhdessä aina sillointällöin. Viivi on tosi mukava ja hauskaa seuraa, luotettava ja pirteä ihminen kaikinpuolin!
Viivi on se, jonka pakotan aina juoksemaan mun perässä kaikkiin mahdollisiin kissanristijäisiin, pakotan rämpimään mun kanssa tallille kuravellikeleillä, pakotan kuvaamaan -30 asteen pakkasilla ilman hanskoja kahden metrin lumihangessa ja tarpomaan siellä kepeät pari tuntia. Viivi on se jolle ei makseta avusta palkkaa tai anneta ruokaa. Suurinpiirtein noin se menee oikeasti. No ei nyt ihan, mutta Viivistä on oikeasti suuri apu kilpailuissa ja Nevaksessa, ja häntä on vaikea korvata muulla. Pitäkää kisahoitajistanne huolta ja antakaa niille välillä ruokaa että ne jaksaa roikkua mukana!
http://viivi-myworld.blogspot.fi/ Viivin blogi on kiva, teksti sujuvaa ja kuvat kivoja ja hyvälaatuisia! Se olisi vielä kivempi, jos luettavaa tulisi useammin.

Toivottavasti Viivi lukee ja näkee tämän vasta huomenna, sillä me menemme katsomaan matsia tänään, enkä halua että Viivi antaa mulle turpiin siellä.

viivi & minä koulussa
Seuraavana vuorossa kaksoset Wilma & Fanny 

Tässä on Fanny

Ja tässä Wilma
He eivät ole olleet kuvioissa niin kauaa kuin Viivi, mutta silti ovat kultaakin arvokkaampia! He ovat olleet kisoissa kuvaamassa ja auttamassa, sekä Nevaksessa kuvaamassa. Molemmat ovat hauskoja ja mukavia ihmisiä, joiden kanssa voi koulussa puhua vaikka mistä. Rakastan heidän tekemiä videoita ja ottamia kuvia, jotka ovat niiiiin hyvälaatuisia (tää oli pieni vinkki, että koskas tuutte kuvaamaan;)). 
http://hagitaslife.blogspot.fi/ Heilläkin on kiva blogi, sekä aivan ihana hevonen! Kuvat hyvälaatuisia, videoitakin tulee ja nekin hyviä, teksti sujuvaa ja ulkoasu hieno.


Tässä vielä me kaikki! 

Viimeisenä haluan esitellä vielä Nellin

en löytänyt kasvoista hyvää kuvaa, joten laitoin tämän että
näette vähän millä tyylillä hän ratsastaa hevosia. Aika hyvälle
näyttää, eikö?

tämä kuva näyttää että meillä on erittäin samanlaiset ratsastustyylit, ei ihme
että hevoset ovat niin tyytyväisen näköisiä.
molemmat kuvat on otettu Husö Jumpista 2012.
 Nelli on myös erittäin mukava ja hauska, jonka kanssa vietän vapaa-aikaakin aina välillä ja käymme kisoissa yhdessä ja vaihtelemme hevosia kotona, sekä siellä kisoissakin.
http://n-z-equestrian.blogspot.fi/ Nellillä on kiva blogi, mutta voisi kirjoittaa enemmän. Ulkoasu on kiva ja teksti sujuvaa ja kuvat kivoja :)


Juulia 
Juulia on lähtenyt kuvioista jo kauan sitten, mutta muistan kun Karlvikissa tutustuimme ja sieltä siirryttiin Eriksnäsiin ja sieltä Nevakseen, käytiin maastossa yhdessä, käytiin tunneilla yhdessä ja höpötettiin sitä sun tätä hevosista. Oli oikeasti niin mukavaa aikaa, että sitä kaipaa takaisin. Juulialle en ole ikinä tätä sanonut, mutta se oli mun esikuvana, kun alotin vuokraamaan Elvistä ja kun sain Popsun niin otin Juuliasta mallia ja pyrin samaan. Tuntuu vähän tyhmälle kirjoittaa tätä, sillä en ole ollut yhteydessä Juulian pitkiin aikoihin, mutta tämä on ja pysyy nyt täällä.

10 kommenttia:

  1. hahahahahah kivat kuvat sitte valitsit ! :DD mut joo pitää tulla joku päivä kuvaa hihih, ja kiitos ♥

    VastaaPoista
  2. ahahhahahhahah apua must on tollanen edustuskuva =D puspus

    VastaaPoista
  3. voiei alko melkeen itkettää ku luin tän =) viimeistään joululomalla tuun kattomaan teitä popsun kaa!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii :) Jees, olis kiva nähäkin pitkästä aikaa :)

      Poista
  4. Haaste sinulle! :)
    http://jennantreeni.blogspot.fi/2012/12/10-kysymyksen-haaste.html

    VastaaPoista