keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Hiihtoratsastusta

Tänään oli niin hyvä ilma ja eilen jo hieman suunniteltiin hiihtoratastusta, niin pakkohan se oli mennä riehumaan heti niiden suksien kanssa! Näin heti alkuun kerron ettei kuvia eikä videoita ole, sillä kuvaajaa ei saatu paikalle. Aiomme kuitenkin hiihtoratsastaa vielä uudelleen joku kerta, ja silloin tulee kuvia!

Valitsin Tuukan uhriksi roikkumaan sinne perään tällä kertaa, kun Viivi oli toissa talvena urhina. Tämä oli vasta toinen kerta kun Popsu veti hiihtäjää perässään ja se toimi oikeasti taas tosi hyvin. Mietin välillä että onkohan sillä vinksahtanut jotain päässä, vai miten se on niin rauhallinen ja kiltti aina kaikissa tilanteissa.

Okei, alkuun me sidottiin liinat satulavyöhön ja vielä pepun päälle yhteen, mutta todettiin se huonoksi vaihtoehdoksi, sillä löysimme pukkinappulan POPSULTA (se on siis ihme että popsulta ylipäätään sellainen löytyi..). Aikaisemmin meillä ne on ollut pelkästään vyössä kiinni, ja nyt päätimme kokeilla pitää niitä myös pepun päällä kiinni, ettei liinat jäisi jalkoihin mahdollisen hiihtäjän kaatumisen vuoksi. Noh ei se pukitellut muuten kuin laukassa, kokeilin että jos se menis ohi, mutta kerran oli tippuminen niin lähellä että otin seis ja irrotin liinat pepun päältä ja ne tuli suoraan satulavyöstä.


Oli todella hauskaa ja Popsukin tuntui tykkäävän vähän erilaisemmasta liikutustavasta, menimme vaan aika syvässä hangessa, mikä tietysti otti vähän Popsun voimille ja kunnolle, mutta tehtiin vain pitkät loppukäynnit päälle. Tallissa vaihdoin sille paksun kaulakappaleellisen villaloimen päälle, koska Popsu oli vähän hiessä (en viitsinyt heti heittää tallitoppista sille päälle hikisenä) ja kylmäsin kaikki jalat, sekä juotin melassivettä.


1 kommentti:

  1. Liityin lukijaksi! =) kiva blogi ja hieno hevonen! Näytätte, niin sopivalta parilta.

    VastaaPoista