perjantai 1. heinäkuuta 2011

kesäfiilis!

Hejsan alla! Tai jotain sellasta, ja pahoittelut sillä en ookkaan kirjotellu meiän kuulumisia tänne viikkoon! Huh, okei en oo onneks ihan niiiiiiin datis näin kesällä, vaan oon enemmän ulkona ja siten ei oo aikaa kirjottaa. Taino jos aikaa olisikin ollut niin on ollut väsymystä näin helteillä..

Soitin eläinlääkärille ja ensi keskiviikkona klo 14.00 Porvooseen kontrolliin, jay! Kenkääjää yritin saada kiinni > ei vastannut, hierojaa yritin saada kiinni > ei vastannut. Vkon loppuna en heitä häiritse, joten uutta soittoa maanantaina vaan.

Popsua oon joka päivä kävelyttänyt tai kävellyt ite selästä 30-60min. Varusteina on ollut riimu + naru ja satulahuopa pehmittään sen selkärankaa, ahah onneks Popsulla pärjää noinkin! :) Tosin niin, Juulia hoiti jätkän eilen(?) vai olikse toissapäivänä?. Kiitos hänelle :) Tänään tehtiin kuitenkin jätkän kanssa pidempi lenkki, reilu tunti meni ja se oli hikinen huovan alta tälläsel helteellä. Sai suihkuttelut kävelyn jälkeen. Kohta on metacami kuuri loppu, sillä siitä riittää ehkä 1-2 ruiskullista enää. Ootan niin innolla tota kontrollia!! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti