sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Ada the kouluratsastaja!

Heipsu! :)

En eilen ehtinyt kirjottaa oikeen mitään, enkä tainnu sitä edellisenäkään päivänä kirjottaa? Mutta nyt oon taas täällä :) Ja tänään Viivi tuli taas kuvailemaan pääasiassa mua ja Popsua, mutta otettiin parit kuvat kun menin Harrillakin.

Hoidettiin ensiksi siis Harri, käytiin alkukäynnit ja loppukäynnit aina maastossa, mut muuten mentiin kentällä. Paljon temponmuutoksia etenkin ravissa, laukassakin pari kertaa satunnaisesti. Muuten sitten lähinnä ympyrällä pyörimistä, vähän taivutteluja ymym. H meni aika näppärästi! Oon niin rakastunut siihen! :D Harmi kun se on kouluhevonen.. Tosiaan, sillä on vain koulusatulakin joten sain leikkiä kouluratsastajaa! Huhhuh. Voisin ehkä mennä useammin koulusatulalla kans Popsulla ettei tuntuisi ihan noin vieraalta istua siellä. H sai vielä vesipesun talliin päästyä ja sitten ruuat.

Sitten tuli Popsun vuoro :) Mentiin ilman satulaa riimulla kävelemään. Ei sillä sitten loppujen lopuksi olekaan sitä ylimääräistä energiaa, sillä onhan siltä otettu nyt kaurat ja muut lisät pois (eläinlääkärin määräyksestä). Käytiin ensin maastossa, jonka jälkeen mentiin vielä kentälle. Hassuteltiin vähän niin että seisoin sen selässä ja tein maailmanympärys matkoja ja istuin väärinpäin selässä, ja kaikkea tämmöstä "ponityttö"-touhuja :D Lopuks kävelin maastakäsin ja otettiin vähän söpöilykuvia. Popsu sai Viiviltä tuliaisia Tanskasta! Nimittäin heppanameja, jotka kelpas sille oikeen hyvin :) Kiitti Viivi vielä! Lopuks sai Popsu lääkkeet nassuun ennenkuin lähdettiin kotiutumaan Viivin kans.














meikä!

1 kommentti: