maanantai 13. kesäkuuta 2011

Hyviä sekä huonoja uutisia..

Hyvät ensin:
Käytiin hakemassa puolviikkoa sitten mulle uudet saappaat Cavallosta mitkä tilasimme. Ne oli jotkut italialaiset DeNirot? =D En yhtään muista.. Ja niinkuin taisin kertoakkin että kisat meni ihan hyvin ja Popsu oli ihan hyvä silloin :)

Huonot:
Popsu on ollut noin 1½vko aika apea ja omissa oloissa ollut, mut tänään se oli ihan oma itsensä, elämän ilonen jnejne:) MUTTA, se on ontunut nyt kolmatta päivää vasenta takasta.. Eli lauantaista asti. Jalka ei oo lämmin, turvoksissa, ei naarmuja tai haavoja, ei kolhuja, ei mitään merkkejä, kavio ei kuuma, mikään ei ulkoisesti poikennut normaalista. Kumma juttu? Mutta nyt eilen ja tänään oon kylmännyt sitä about 20 minuuttia vedellä. Oon kävelyttäny sitä nyt nää kolme päivää kuitenkin, kun en kehtaa seisomaan jättää sitä.

Mutta onneks mun kaverille on eläinlääkäri tulossa perjantaina kattomaan sen heppaa, niin sen jälkeen kysyn siltä ell jos voisi vilkasta vähän meiän jätkääkin.

Youtubes uutta videoo, ei mikään mahti vaan aika huono omasta mielestä. Vähän uutta matskuu halusin laittaa tännekin näytille :)


Loppuun vielä kuvapläjäys!






se kutistu.



Eeva & Tommi :)

2 kommenttia:

  1. Onko sulla vähän inspis hukassa? tuntuu ettei postauksia oikein tule/tosi lyhyitä.Tsemppiä sinne kuitenkin ja tämä on ihan best blogi :)

    VastaaPoista
  2. Vähäsen on joo tässä kesäloman tullessa inspis hukkumaisillaan :s Mutta yritän nyt kuitenkin tulla päivittelemään useammin! :) Suuret kiitokset :)

    VastaaPoista