torstai 16. kesäkuuta 2011

Ei muutosta parempaan.

...Eli ei mitään muutosta oo tullu on ontumisen suhteen parempaan suuntaan ainakaan. Eilen Popsu oli enää jäykkä takaata, eli ei ontunut kun ihan ministi, mutta tänään se ontui sitten taas enemmän. Huomenna tulee varmaankin tehtyä soitto sinne Vermoon ja varataan tosiaan se aika sinne ontumatutkimuksiin.. Jospa sitten selviis että mikä jätkän jalassa on! :) Toivottavasti siihen ei oo tullut mitään kummallisuuksia..

Kävelytin tänään kentällä sen 30-45 minuuttia, jonka jälkeen suoraan vesariin ja kylmäsin vasenta takasta mitä nyt ontuu, ja myös vähän oikeeta takasta samalla. Huomasin että oikeessa etusessa oli vähän nestettä, joten sitäkin  letkuttelin ihan pari minuuttia ja se laski? :D Vanhoihin rupiin laitoin helosania että katois nekin kokonaan, ja muuten vaan kiillotin Popsuu :)

Nyt on kiva kun ei tarvitse/voi ratsastaa niin on ainaa puunailla ja kiillotella ja siivoilla paikkoja. Kaappi on ollut ihan tiptop kunnossa, kaikki suitset oon pessy ja kiillottanut pariin kertaan, koulusatulakin on pestynä (enää estesatulan pesu!) ja Popsu on kiillotettu joka päivä :) Jospa alkais paikkailee rikkinäisiä loimia tai pesemään satulahuopia?

Käyn ehkä tänään vielä uudelleen illemmalla kävelyttämässä Popsun ja vielä lisää kylmäämässä, että se sais kuitenkin enemmän liikuntaa, eikä just jalkoihin ehtis kertyy nesteitä tai mitään (se kerää aika helposti nesteitä jalkoihin jos seisoo/on vähällä liikutuksella). Viikonlopun oon yksin kotona, joten joudun pyöräillä tallille, niin käyn varmaan vaan yhden kerran tallilla silloin.


pikkuvelihän se sielä takana.

1 kommentti: