keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kontrollissa Porvoossa

Heihou! :)

Iloisia uutisia: Popsu on paljon parempi! Enää 1 vko kävellään vielä ja sen jälkeen saamme jo aloittaa ravaamisen! Herraisä oon ilonen kun sain kuulla nuo uutiset :) Junnumiitille ja ypäjälle oon sanonu jo heihei, joten sinne ei enää tähdätä tosiaankaan. Nimittäin ell sanoi että noin 1 kuukausi ja Popsu on valmis kisakentille. Viikon kuluttua saadaa aloittaa ravaaminen (10min) ja kolmen päivän välein liikuntaa ja samalla sen ruokintaa voidaan lisätä pikkuhiljaa.

Kontrollissa siis käytiin tänään Porvoossa taas. Ensiks juoksutettiin suoralla ja vielä ympyrällä, jonka jälkeen taivutettiin ja sit käytiin sisällä laittamassa piikit vielä sinne vuohiseen ja kintereeseen ns varmistukseksi. Ostettiin sieltä samalla Cartivettiä, ja päästettiin iskä maksuhommiin, ja eikun takas kotia kohti!

Kivointa oli että me tultiin sinne 30min etuajassa, mutta tästä huolimatta meidät vastaanotettiin heti! Kiva:) Ja meillä meni vain 40 minuuttia tällä kertaa, toisin kuin viimeks..  Mutta yksi huoli on vielä.. Nimittäin se kavionivelen etureunan terävöityminen, mikä näkyi viime kerralla otetuissa rtg kuvissa on nivelrikon alkamisen merkkejä. Mutta eläinlääkäri sanoi että tässä tapauksessa se ei oo vielä niin vakava juttu, kunhan jalat hoitaa aina hyvin rasituksen jälkeen. Eli tämmönen on tiedossa.. Mutta hän sanoi että siinä voi kestää hyvinkin kauan ennenkuin se tulee. Noh hoidetaan jalkoja huolella vaan! :)

Tuli melkosen sekavaa tekstiä kun oon taas niin innoissani ja ilonen ! :D Koittakaa saada selvää, ja jos haluutte kysyä jotain tarkemmin tästä klinikkareissusta niin pistäkää vaan kommenttia tulemaan :)

:) Klinikalta.

1 kommentti:

  1. ootko ajatellu joskus syöttää MSM+niit muita jutuja jotka parantaa nivelten toimintaa??

    VastaaPoista