sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Byebye juniormeating! :)

Heipsan! :) Anteeks tää kellonaika, okei ei se onneks vielä niin paljoo oo. Mutta asiasta kukkaruukkuun, halusin tulla kertomaan teille pienen jutun, jota mietin hetken ja teinkin sen päätöksen erittäin sujuvan nopeasti! Tosiaan tän oon jo ymmärtäny ja tajunnu jo silloin, kun oltiin klinikalla 2 vko sitten ekan kerran.

Elikkä, soitan viikolla ypäjälle ja perun miitin. Sillä mitä järkeä olis lähteä sinne, kun hevonen on kävellyt melkeen kuukauden ja ihan jäljessä (kuntokin ehtinyt laskea)? Tässä tapauksessa yks ja ainoo oikea vastaus tähän on : ei mitään järkeä! Eikä se olis loppujen lopuks kiva kokemus hevosellekkaan, kun yhtäkkiä joutuis kunnon liikutukseen 2 tuntia päivässä menemään, eieiei... Koska muutenkaan Popsun kunto ei oo ollut mikään paras, ja sehän on ehtinyt vielä laskeakin tän viimesen kuukauden aikana. Mielummin nyt haluun saada tän jutun kokonaan pois alta ja hoitaa Popsun kuntoon loppuun asti, ettei myöhemmin tuu mitään.

Ja tottakai tää harmittaa mua ihan hirveesti, kun kaiken olin suunnitellut valmiiksi ja miettinyt ostettavaakin tän varalle jne, mutta aina ei oo elämä reilua. Asiat hoidan tärkeysjärjestyksessä ja niistä ensimmäisenä on saada Popsu kuntoon! Sitten mietitään vasta näitä "extroja". Kiitos ja anteeks tää purkautuminen, UNIA! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti