keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Käyntityöskentelyä

Ui vitsi kun ootan jo huomista, sillä saan ravata jo! :) Tosin lähdetään viidestä minuutista, ja kolmen päivän välein saadaan lisätä liikuntaa aina 5min. Eli hitaasti mutta varmasti lähdetään liikkeelle! :) Laukkaa otetaan mukaan noin 2viikon päästä suurinpiirtein, riippuu miltä Popsu tuntuu/näyttää.

Tänään käytiin eka maastossa ihan vapain ohjin käppäilemässä rennosti, jonka jälkeen mentiin kentälle työstämään käyntiä pitkästä aikaa kunnolla. Tällä kertaa sai Popsu satulan selkään ja suitset päähän! Taivuttelin ja asettelin paljon volteilla, ja vähän muutenkin. Keskityin siihen että mulla ohjat pysyis sopivan lyhyinä, mutten vetäis suusta vaan pitäisin kevyen tuntuman. Alkuun sain koko aika korjata noita mun käsiä, mut lopuks ne pysyi hyvin kevyinä jo itsestään. Tehtiin paljon pysähdyksiä ja peruutuksia, välillä pysähdyttiin ja sitten jos tuli hyvä pysähdys niin jatkettiin peruutukseen, jos huonompi pysähdys niin korjattiin vähän eteenpäin ja parin metrin päästä uusi pysähdys ja peruutus. Tällästa tehtiin tänään :) Teki jo niin mieli ottaa ravia, mutta huomiseen ootellaan vielä!

Huh, oispa jo huominen, ja voikun saisin kuvaajan paikalle! Mutta ei :( Hitsi. Tästä tuli sitten kuvaton ja musiikiton postaus, suo anteeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti