lauantai 23. heinäkuuta 2011

Viikko

Heipsan! O-ou... Nyt oon kyllä taas kerran jättäny kirjottamatta, ihan liian monta päivää mennyt viime postauksesta, anteeksi! Mutta tervetuloo pari uutta lukijaa taas :) En oo postaillu nyt lähinnä sen takia että noin hyvät ilmat vetää mut ulos pois koneelta.. Heheh, voisin ehkä pitää pientä taukoa, sillä luulempa että unohdan taas käydä uudelleen kirjottamassa.

Mutta siis, alotettiin siitä 5 minuutin ravipätkistä ja kolmen päivän välein ollaan lisätty liikuntaa aina 5 minuutilla (nyt saadaan ravata jopa 20 minuuttia). Popsu on ollut oikeasti ihan hyvä! Musta tuntuu että oli hyvä kun jalka saatiin kuntoon, sekä pieni lomakin on tehnyt varmasti hyvää!  Kerron parin viimeisen päivän ratsasteluista.

TORSTAI
Menin ilman satulaa (huopa oli pehmittämässä kuitenkin), ja Popsu oli ihan jees, vähän "hidas" pohkeelle ja löntysteli, eli ei ollut pohkeen edessä. Alkuravailun jälkeen se oli hetkittäin ihan hyvä, mutta epätasainen edestä (HUOM, itellä tasapaino välillä hukassa, niin mulla oli epätasainen käsi), loppuunn se taas väsähti kuumuuden vuoks varmaankin. Mentiin 15min.





Tadaa!


PERJANTAI
Tällä kertaa oli sentään satula selässä, mut suitsien tilalla olikin riimu + naru ohjina. Elikkä ei tehty tavallaan oikeen mitään kun loivia ympyröitä ja kaaria, erittäin loivia teitä.  Popsu pääs todella helpommalla tänään kuinn eilen, vaikka eilenkin menin ilman satulaa. Riimulla jätkä toimi ihan hyvin, tietysti meni pitkänä ja näin, mutta ei ollut tarkoituksenakaan kunnolla koulua viilata :D Ratsastin eka noin 10 minuuttia, jonka jälkeen juoksutin sitä ympyrällä molempiin suuntiin yhteensä 5minuuttia. Sen jälkeen tuli jätkän pesu operaatio.

LAUANTAI
Tänään sitten "huijattiin" eli laitettiin sivuohjat Popsulle. En tiiä onko sillä ennen ollut niitä, mutta ei se protestoinut mitään, oli vaan että "aha, tämmöset tälläkertaa". Eli ne oli ihan löysällä alkuun, ja kun aloin vaatimaan Popsua lyhyempään muotoon niin pistin reiän-kaks lyhyemmäks niitä sivuohjia, kun muuten ne olis lerpattanut Popsun polvien kohdalla. Tänään jätkä oli ihan super! Se oli kohtalaisen tasainen melkeen koko ajan, ravi oli eteenpäin pyrkivää ja "tahdikasta", eikä semmosta perus popsu-ravia, joka matelee eteenpäin. Tänään Popsu pääs menee jo 20 minuuttia, ja pistin sitä jo hieman töihin.

Joka päivän jälkeen tän viikon ajan Popsu on saanut käydä suihkussa ratsastuksen jälkeen, kyllä jätkä tykkäs! :) Lupaan etten jätä ihan näin pitkäks aikaa kirjottamatta! :) Lisään youtubeen myöhemmin videota neljästä eri rats. kerrasta, kun äiti oli ottamas videoo, joten näätte sit myöhemmin enemmän!

1 kommentti: