keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Minun päivä-video

Innostuin tekemään videopostauksen minun päivästäni, mikä ei loppujen lopuksi ollutkaan niin miellyttävä tehdä kuin odotin. Kyllä itse kuvaaminen oli kivaa ja asioiden selostaminen, mutta videon kasaaminen oli täyttä tuskaa.. Olin myös aluksi suunnitellut, että saatte vain pelkän videon ilman mitään tekstiä. Mutta näin siinä taas kävi, minulla on joku pakollinen tarve korjata tai/ja täydentää asioita, melkeimpä turhaankin.

Elikkä olin yksin menossa koko päivän, minkä vuoksi kaikesta ei ole videota, mutta en jokaista liikettäni halunnutkaan kuvata. Videossa hyppelen asiasta toiseen, minkä vuoksi tuntuu ettei videosta ja minun päivästä saa tolkkua. Selitän siis lyhyesti: Menin aamulla hyppäämään Popsulla, sitten kotiin vaihtamaan vaatteet ja suihkuun, sitten kouluun, koulun jälkeen salille, salin jälkeen tallille ja tallin jälkeen kotiin lukemaan kirjaa ja enkkua, sekä lopetan päivän katsomalla Housen subilta.

Popsu oli aika kiva hypätessä. Tulin puomi-ristikko-puomi-ristikko-puomi "jumppasarjaa", enkä oikeastaan mitään muuta. Nostin ristikoita pari kertaa, niin että ne olivat ihan kivan korkuisia Popsulle näin pitkästä aikaa (eivät siis korkeampia kuin ehkä 70-80cm keskeltä). Popsu on sinänsä jännä, kun se tuntuu selkään paljon paremmalta kuin miltä se näyttää. Nytkin tuntui hypyt todella teräviltä ja suht pyöreiltä, mutta videolta ne näyttää laiskoille ja laaoille. Mutta ainakin Popsu tuntui normaalia paremmalle, mikä on pääasia! Sekä se toimi aika kivasti, tuli aika hyvin sarjaan sisälle ja nosti niitä koipia suht vikkelään. Hienoa! :)

Videosta vielä: Kameroiden asetuksia en ehtinyt joka välissä säätää, joten siksi jotkut ovat erittäin pimeitä ja sumeita ja jotkut taas aivan liian valoisia.
Pitemmittä puheitta, video:



Mitä tykkäsitte? Mitkä asiat olisivat voineet olla paremmin? Minkä tyyliset videot ovat teidän mieleen?

18 kommenttia:

  1. aivan huippu! EHDOTTOMASTI lisää tälläsia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva! :) Paljasta tässä että to & pe ovat erikoisempia koulupäiviä, mistä saatte luultavasti myös videopostaukset (liittyy hevosiin).

      Poista
  2. Kiva video :) Hyvälaatunen ja ymmärsi pääkohdat. Tuli oikein mieleen omat mautoiluajat kun "hurjastelin" tollasella muovikotterolla menemään ympäri kyliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Hahah, inhottava vaan toi kamala meteli mitä tuo mauto pitää :D

      Poista
  3. millä luokalla olet, miksi sulla alkoi noin myöhään koulu? :D oot hirmu nätti!! ehdottomasti lisää näitä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, kiitos! :) Oon ysillä ja meillä alkaa normaalisti joko 8.40 tai 9.40, välillä joka 10.30 aamuja :)

      Poista
  4. oi vitsi superkiva video, lisää tälläsiä! oikeesti varmaa kivoin myday minkä oon nähny (=

    VastaaPoista
  5. Ei vitsi nauratti toi kohta ku toi auto tuli vastaa :D mutjuu tää oli tosi jees, lisää tällasii! Vousin innostuu itekki :)

    VastaaPoista
  6. Oot tosi nätti, tee ihmeessä lisää tälläsia! :) voitko joskus tehdä jonkun päivä kuvina postauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitoksia! :) Juu tottakai, teen joskus sellaisena päivänä milloin teen jotain kiinnostavampaa kun vain käyn koulussa ja tallilla :)

      Poista
  7. Kiva video ja maailman huipuin laulaja & biisi, vieläpä tollasena muokattuna. ;)

    VastaaPoista
  8. Ihanaa kun sä kiroilit. Ja sä syöt kauheen vähän. Ja teet kauheen paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pahoittelen että lipsahti pari kirosanaa tuossa. Kyllä mä syön enemmän, en kuvannut kouluruokaa enkä iltapalaa tuohon videoon :)

      Poista
  9. missäs salilla muuten käyt?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sipoossa Gumbon salilla, se on hyvin pieni paikka :)

      Poista