torstai 7. maaliskuuta 2013

Hangessa pelleilyä + esimakua videopostauksesta

Tänään Fanny ja Wilma tulivat kanssani tallille, joten sain kuvia ja videoita pitkästä aikaa. En kylläkään tehnyt Popsulla yhtään mitään järkevää, vaan pelleilin koko aika ja sähläsin sen kanssa miten sattuu. Menin ilman satulaa, mikä on osasyy tähän pelleilemiseen. Popsullakin meni lopulta hermo hangessa rämpimiseen, joten se alkoi hyppiä pystyyn, minkä seurauksena minä loikkasin vikkelästi alas ja annoin niiden riehumisien olla siinä.

Menin ensin hetken aikaa maneesissa, minkä jälkeen siirryimme pellolle.











Popsu: "Äiti äitii äitii!! Kato mä osaan tän silmät kii!"




sinne meni


Esimakua tulevasta videopostauksesta:



4 kommenttia:

  1. hahaahah !! "äiti äiti mä osaan tän silmät kii" :D ja toi ensimakua tulevasta videopostauksesta hihihi im already waiting ;)) ja popsu meni hyvin ! Äläkä yhtää väitä vastaan proorider nyt

    t wilma ja fano!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näyttää iha urpolle tos kuvas :D Jos se osais puhuu nii se sanois oikeesti noin... :D tidididi ;) Tyst nu!

      Poista
  2. Ooksä huomannu et sun ranteet ei oo samassa kohtaa, esim tossa kuvassa 13 ja välil näyttää et viet sun toisen käden kaulan yli? :) Ei mitenkään pahal, halusin vaan kysyä et onko sulle aikaisemmin puhuttu tällasesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en ota ollenkaan pahalla! Hyvä että muutkin huomaavat, kun mulla on ollut ihan aina ongelmaa noiden ranteiden ja koko käden asennon kanssa. Ja se on ärsyttävä ongelma, kun pitäisi olla joka päivä joka sekunti joku huutamassa että nyt ne kädet. Kun vien aina toista kättä jotenkin "automaattisesti" kaulan yli ja ranteet kääntyy ja vääntyy miten sattuu. Jos en keskity omaan istuntaan ja asentoon kunnolla, niin tulos on juuri tämä (varsinkin siis käsien kanssa).

      Mutta kiitos asiallisesta kommentista! :)

      Poista