torstai 14. maaliskuuta 2013

Juoksutus & Relente

Juoksutin Popsun aamulla, ensin ilman piuhoja ja sitten piuhoilla. Se toimi aika hyvin, pyöristi selkää ja oli aktiivinen, mitä ei yleensä niin hyvin juoksuttaessa tee. Voi näitä elämän pieniä iloja, Popsun vuoksi olin koko aamun iloinen. Juoksutan Popsun varmaan vielä huomenna ja sitten lauantaina menen selkään, satulalla tai ilman.

Tänään illemmalla sain viestiä Relenten omistajalta, missä hän kysyi että voisinko mennä hänen hevosellaan. Tottakai halusin tarjoutua auttamaan liikuttamisessa, kun hän on itse kipeänä, minkä vuoksi ei pääse tallille hevostelemaan. Tämä oli ensimmäinen kerta kun menen Relentellä, minkä vuoksi kaikki oli taas vähän hakemista ja tutustumista hevoseen. En tehnyt sen kanssa mitään kunnon tehtäviä, taivuttelin ja asettelin vähän ja muuten pyörin lähinnä ympyröillä tutustuen Relenteen. Se oli niin herkkä edestä ja todella miellyttävä ratsastaa! Alkuun se meni vähän miten sattuu, mutta kun sen sai liikkumaan tarpeeksi aktiivisesti, niin se oli ihan älyttömän kivan tuntuinen. Apua, se oli vielä Popsun näköinen, mutta pienempi..

Yllä pieni videopätkä minusta ja Relentestä. Se on otettu kännykälläni, minkä vuoksi laatu on hieman tuollainen.

Ulkoasu on remontissa, kuten varmaan sivupalkista olette lukeneet ja silmin nähneet. Mitä tykkäätte? Tämä on vielä hieman keskeneräinen, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa. :)

8 kommenttia:

  1. kiva postaus ja hyvin meet Relentelläki (: ja superhieno banneri ja koko ulkoasu ;) !

    VastaaPoista
  2. härreguud miten hieno ulko asu :O ! toi banneriki oiii, hieno sinä ja relentee ;) !

    VastaaPoista
  3. Ihana banneri <3 Tuo Relente näyttää kivalta :)

    VastaaPoista
  4. VAU sun blogi on kyllä saanu ulkonäöllisen muutoksen ja ite ainaki tykkään tosi paljo! :) toi banneri on tosi nätti ja tykkään mite tää blogi on ns leveentynykki :) plussana toki aina yhtä kivat postaukset, kuulut kyl ehottomasti yhtii mun lemppari bloggaajii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kommentti piristi mua ihan älyttömästi! Kiitoskiitoskiitos! :)

      Poista