perjantai 18. tammikuuta 2013

Uusia varusteita

Sain joululahjaksi lahjakortteja hevostarvikekauppoihin ja olen tietenkin ehtinyt tuhlata melkein kaikki lahjakortit ostellessa uusia varusteita. Aion nyt esitellä muutaman uuden varusteen ja antaa vähän "palautetta" niistä. 

Valmistaudun jo tulevaan kilpailukauteen ostamalla uudet valkoiset hanskat. Ja voin sanoa että jo oli aikakin! Minulla on ollut ennen Tattinin valkoiset hanskat, jotka ovat inhottavan hiostavaa materiaalia, aivan liian pienet minun käteeni, sekä nuo tarrat eivät pysy kiinni ja noh, näette varmaan minkä värin ne ovat saaneet tässä vuosien varrella? 

Ostin tilalle Roecklin valkoiset hanskat, mitkä ovat käsittämättömän hyviä! Minulla on aina ollut "normaalikäytössä" Roecklin hanskat ja ne ovat mukavat käsissä, hyvä pito, paljon värivalikoimaa, hieno yksityiskohta tarrakiinnityksessä, kestävä tarrakiinnitys! Mielestäni nämä ei edes kulu niin helposti ja nopeasti, mutta saa nähdä kuinka nopeasti nämä valkoiset hanskat muuttavat värinsä.
Sitten seuraavaan asiaan, mitä selitän nyt vähän enemmän tänne. Eli en ole hommannut tätä karvaa ulkonäkö syistä, vaan meillä on käynyt satulapajalta Katja katsomassa meidän satuloiden istuvuutta. Molemmissa satuloissa painopiste oli liian edessä ja siksi ne oli erittäin etupainoisia. Katja vei ne muokattaviksi, eli eteen lisättiin villaa ja koitettiin muokata niitä mahdollisimman sopiviksi, mutta ne jäi silti vähän etupainoisiksi, joten Katja ehdotti romaania. Toinen vaihtoehto olisi etsiä uudet satulat, mutta tämä ongelma korjautui vähän halvemmalla vaihtoehdolla. 

Tämä romaani on Christin correction pad, joka on siis lampaankarvaa. Sinne voi lisätä "paloja" erikseen eteen ja taakse, mikä on siis kätevä tapa muokata satula "tasapainoon". Olen todennut tämän toimivaksi vaihtoehdoksi meillä, eikä se niin järkyttävän näköinenkään karvamöllykkä ole sielä satulaln alla.

Esittelen vielä joku päivä meidän uuden rintaremmin, siitä ei nyt valitettavasti ollut kuvia.

4 kommenttia: