lauantai 26. tammikuuta 2013

Taas lisää shoppailua & vähän muuta asiaa

Käytiin taas tuhlaamassa rahaa Popsun tarvikkeisiin eilen Hööksissä ja Horzessa iskän kanssa. Tuntuu aivan kauhealle kun ei minulla muuta kirjoitettavaa ole ollut kun näitä ostoksia. Esittelen nyt uudet ostokset, sekä sen rintaremmin mikä minun piti aikaisemmin esitellä ja sen jälkeen kerron Popsun kuulumiset pikaisesti. 


Ostimme Horzesta Back on Trackin suojat joka jalkaan. 
 Tässä se rintaremmi mikä on pitänyt esitellä. Eli se on Chevalin ruskea rintaremmi, mihin tuli mukana irrotettava martingaaliosa. Siinä on joustoa nuo yhdet kohdat, sekä lampaankarva pehmusteet ja se kiinnitetään myös satulavyöhön. Kuvassa se ei pääse ihan edukseen, mutta todella kivan näköinen mielestäni.
Sitten ostimme Hööksistä Back on trackin selänlämmittimen.
Ostimme Hööksistä myös pintelipatjat. Ne on todella kivan tuntuista materiaalia, sopivan kokoiset ja muutenkin tarpeelliset. Meillä on myös vaahtomuoviset pintelipatjat, mutta niitä on vain kaksi joista toinen repeytyi pari päivää sitten.. Oli aikakin ostaa pintelipatjat, vielä joka jalkaan!

 Popsulla on ollut selkä jumissa niiden satuloiden vuoksi, joten hieroja on käynyt pari kertaa jo hieromassa, ja Popsu on aina mennyt parempaan suuntaan. Hän tulee vielä parin viikon päästä hieromaan ja katsomme sen jälkeen tarvitaanko lisää hierontaa.

Klippasin tänään Popsun ja ei herranjestas miten paljon siitä lähtikään sitä karvaa. Alla on kuva siltä käytävältä missä klippasin Popsun. Enkös olekin ihanan siisti ihminen? (siivosin siis tottakai jälkeni :D)

Sitten ruokapuoleen:

Etsimme cartivet-nimistä purnukkaa Cavallosta, mutta siellä ei ollut sitä ja meille suositeltiin Cortaflexin regular solution-nimistä purkkia. Se ajaa siis saman asian kuin Cartivet, mutta on nestemäistä eikä "jauhoa", meille sanottiin myös että tuo olisi tehokkaampaa/parempaa. Täytyy seurailla..

Keravan horse & rider sivustolla tästä lukee näin:
"Cortaflex on ravintolisä, joka suun kautta nautittuna lisää kehon glukosamiini- ja kondroitiinipitoisuuksia hyvin imeytyvässä muodossa. Näiden Cortaflexin pääraaka-aineiden uskotaan toimivan kehon nivelvaurioita korjaavina rakenneosina sekä auttavan ylläpitämään niveliä "rasvaavan" nivelnesteen määrää ja laatua. Cortaflex auttaa ylläpitämään terveitä niveliä ja liikkuvuutta!"
Sitten meidän piti ostaa myös Black horsen sinkkiä Popsun karvan laadun parantamiseksi, mutta sitäkään ei ollut Cavallossa, joten ostimme Criollon Biomaxia. Tämäkin ajaa saman asian.

Heporakin sivuilla tästä lukee näin:
"Criollo BioMax on biotiinia, metioniinia ja sinkkiä sisältävä täydennysrehu hevosille. Nämä kolme ravintoainetta yhdessä ovat tärkeitä kavioiden ja sarveisen kasvulle ja ihon ja karvapeitteen hyvälle kunnolle. BioMaxissa on myös muita tärkeitä ravintoaineita, mm. kupari, josta yhdessä sinkin kanssa on apua kesäihottumalle"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti