lauantai 14. heinäkuuta 2012

Täällä taas!

Tulin jo eilen takaisin riparilta, mutta en todellakaan jaksanut tulla päivittelemään tänne mitään joten teen sen nyt, mutta pikaisesti. Huomenna on konffis ja juhlat niin pitää vielä vähän valmistella kaikkea kotona.

Pakko kertoa tähän väliin, jos en enää ikinä tuu päivittelemään tänne mitään niin oon luultavasti kuollut. Söin vahingossa dieseliä tänään...

Popsulla meni Julia, Nelli ja iskä kävelytti pari päivää. Kaikilla oli mennyt ihan hyvin Popsun kanssa, ainakin kuulemani mukaan.

 Eilen illalla kun kävin Popsua katsomassa ja taluttamassa niin eiköhän se tietysti ontunut... Tää on ihanaa palata tallille loman jälkeen kun Popsulla ilmenee jotain ihanaa. Huomasin sen käynnissä, jossa se näkyi selvästi, ravi oli melko puhdas onneksi. Pistin sen nyt jäykkyyden piikkiin, sillä tänään se liikkui ihan hyvin kun ratsastin kevyesti. Kävin vielä illalla kävelyttämässä ja se oli puhdas käynnissä, ravia en katsonut.

Viikko sitten perjantaina kokeiltiin äitin kanssa vähän Popsun rajoja hypätessä, tyhmää sinänsä vetää mitään korkeushyppyä mutta kai se oli kerran pakko tehdä. Hypättiin korkeimmillaan 135cm okseria pari-kolme kertaa puhtaasti ja suht hyvin, jonka jälkeen lopetin. Halusin saada siitä positiivisen kokemuksen, etten olisi jäänyt hyppäämään sataa kertaa ja sitten Popsu olisi väsynyt ja kaikki mennyt päin mäntyä. Hyppäsin siis aika vähän, mutta nostettiin estettä aika reippaasti kunnon verryttelyn jälkeen.

Äitille kuvausneuvo: Älä muuta asetuksia, kuvaa silleen että ainakin koko este ja hevonen näkyy.
Tulos: Muutti asetukset päin helvettiä, kuvas niin ettei mun päätä näy ja estettäkään ei näy kunnolla. Pitäisköhän opettaa sitä paremmin :D


Huomenna tai ylihuomenna tai ensi viikolla päivittelen useammin, nyt koitan vaan selvitä huomisista juhlista sunmuista jutuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti