torstai 5. heinäkuuta 2012

Pikakuulumiset

Pahoittelen etten ole kirjoitellut tänne blogiin kovin aktiivisesti nyt kesällä, sillä mulla on ollut paljon muuta menoa ja ohjelmaa. etten ole edes jaksanut ajatella tulevani kirjoittamaan blogia. 

Tiistaina menin Popsulla aamulla aika kevyesti, en edes muista mitä tein sen kanssa, mutta iltapäivällä mentiin Tuukan kanssa uudestaan tallille. Juoksutin Popsua noin 20minuuttia alku- ja loppukäyntien päälle, ihan vain siksi että jätkä sais liikuntaa lisää. Tuukka heittäyty ihan villiks ja meni Popsulla ilman satulaa loppukäynnit, alan olla varma että se on oikeesti joku heppapoika jo ennestään. 




Aina ku lähetää pois tallilta niin se lupaa ettei enää ikinä tuu tallille ja hevoset on perseestä. Siltä näyttää? :D


Tänään menin reippaan, noin 45minuutin maastolenkin. Käveltiin ensin alkukäynnit, jonka jälkeen ravattiin tai laukattiin pitkä pätkä, jonka jälkeen pieni kävelytauko ja uudelleen pitkä ravi- tai laukkapätkä.


Sitten eräs ilmoitusasia, joka on teidänkin varmaan ihan hyvä tietää. Lähden perjantaina, eli huomenna (nythän on jo torstai kun kello on yli kahdentoista) riparille tervaniemeen, jonka vuoksi tulee ainakin 7 päivän tauko kirjoittelussa. Saattaa mennä yli 7 päivää, sillä rippijuhlien järjestelykin on sen seitsemänpäiväisen leirin jälkeen vuorossa.  

Sitten vielä se hassuin juttu.. En oo hommannu Popsulle liikuttajaa tuolle ajalle. Perhana, pitäisköhän sitä pikkuhiljaa alkaa selvittelemään, että  kuka sitä pääsis hoitamaan. 

3 kommenttia:

  1. Säkin meet Tervaniemeen! Se on ihan sika kiva paikka ja hyvää ruokaa :DDD

    VastaaPoista
  2. Monetko suitset teillä on ja millaset ne on?

    VastaaPoista
  3. hei onks sulla yhtää kokemusta kingslandin ridahousuista? oon tilaamassa itelleni semmoset mut en tiiä et pitäisko ottaa xxs vai xs koko niin ois kiva tietää et jos sulla on semmoset nii minkä kokoset ja onks se kauheen kireet :)

    VastaaPoista