keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Tilannepäivitys no.2

Klinikalta Popsu pääsi yhden yön jälkeen pois, sillä toimenpide saatiin tehtyä paikallispuudutuksella seisaalteen onnistuneesti. Ensin he ottivat aamulla röntgenkuvat ja sen jälkeen iltapäivällä toimenpide suoritettiin, haettiin se myöhään illalla takaisin. Se oli todella arka ja stressasi, ei yhtään normaalin oloinen. Päähän ei saanut koskea melkein ollenkaan ja se "arkoi" ihmisiä. Syö varovasti, jättäen puolet heinistä ensin syömättä, mutta onneksi napostelee niitä myöhemmin. Suu on luultavasti erittäin kipeä, sillä syö niin varovasti (alkaa vuotaa verta aina syödessä) ja ei juo automaattikupista kun pitäisi painaa turvalla (olen itse kantanut vesiämpäreitä karsinaan nyt). 

1viikko kipulääkkeillä, 2kk pelkkää maastakäsin taluttamista, ei kuolaimia suuhun 2kk ajan, Nevaksessa se ei enää tarhaa -> koppilepoa tämän kuun loppuun. Muutamme tosiaan Nevaksesta, en vielä kerro minne, vaikka tallikaverit tietävät jo. Siellä oli erittäin hyvänoloinen hoito ja huolenpito, sekä erittäin hyvä ilmapiiri verrattuna Nevakseen. Nevakseen ei ole ollut kiva tulla varmaan puoleen vuoteen sillä ilmapiiri on niin kireä ja "vihainen".

Suuta ei hoideta muulla tapaa kuin "letkuttamalla" vettä suuhun putsaten ruoka-/likajämät vaijereista. Popsuhan ei enää tykkää mennä vesariinkaan koska tuo letkuttaminenkin luultavasti sattuu ja on muuten epämiellyttävää. On todellatodellatodella arka kaikessa ja vähän omissa oloissaan koko ajan, ei niin seurallinen kuin normaalisti. 

2kk päästä uudelleen Hyvinkäälle kontrolliin, missä saamme ehkä vaijerit pois ja taas lisäinfoa paranemisesta ja hoidoista. Saan kuitenkin soittaa heille aina jos tulee jotain kysyttävää/ongelmia. Siellä oli niin hyvä palvelu, jo sinne soittaessa!

Minulta jäi luultavasti jotain kertomatta, mutta palaan taas kirjoittamaan tänne myöhemmin.


2 kommenttia: