tiistai 14. toukokuuta 2013

Lahjakortti tuhlattu!

Sain syntymäpäivälahjaksi aika isosummaisen lahjakortin Cavalloon tuhlattavaksi ja eilen päätin vetää ranttaliksi ja suunnata Piian kanssa Cavalloon. Kokeilin housuja ja kolmea kisapaitaa, sekä katselin kaikkea mahdollista mitä voisi ostaa, mutta lopulta päädyin Gersemin siniseen kisapaitaan, Lami-Cellin oranssiin huopaan, sekä Eskadronin suojiin.

Tässä kisapaita päälläni. Se on todella pirteän värinen, sisältää paljon kivoja yksityiskohtia ja on mukavan tuntuista
materiaalia. Tässä se näyttää vähän oudon väriselle, kun kameran asetukset oli revallaan.




Lami-Cellin ihanan pirteän värinen huopa, mitä ajattelin maastoradoille Popsun päälle. Tykkään tämän huovan isosta
säkätilasta, väristä, mallista, sekä paksuudesta. Taidan kokeilla sitä jo heti huomenissa :)



Eskadronin suojat lähti vasta tilaukseen, mutta saan ne luultavasti piakkoin. Empä osaa selittää niistä vielä muuta, kuin että ne ovat ruskeat. Kuulostaa lupaavalle, eikö? Saatte niistäkin kuvaa sitten myöhemmin.

Olen liikuttanut nyt Nellin kanssa vuorotellen Relenteä, kun sen omistaja Jeppe on matkoilla. Se on ollut välillä todella hyvä ratsastaa ja välillä taas aika on mennyt pelleilyyn ja taisteluun. On niin mukavaa, että saan välillä mahdollisuuksia mennä muillakin hevosilla kuin vain Popsulla. Relente on kyllä yksi aarre tässä tapauksessa, sillä Popsu ja Relente ovat toistensa vastakohdat (=huomaan puutokseni ja heikkouteni helpommin ja koko aika tulee esille uusia asioita, sekä tottakai oppii menemään erilaisilla hevosilla).

Klippasin myös tänään aamulla Popsun. Ensin yritin laittaa pumpulia korviin ajatellen että jos se nyt hätkähtäisi, jännittäisi ja stressaisi klipperin ääntä, mutta se vain karisti pumpulit korvistaan. Kun aloitin klippaamisen niin se lungisti seisoi paikallaan, eikä jännittänyt yhtään vaikka välillä on sitäkin tehnyt. Tein myös ennätyksen ja klippasin Popsun n.45 minuutissa, kun joskus olen saanut siihenkin hommaan kulutettua 2h. Toki jälkikin oli vähän sen mukaista, mutta tuli kiire kouluun enkä olisi enää iltapäivällä ehtinyt/jaksanut klipata loppuun.

Tein tänään pienen reissun Popsun kanssa, lähdimme nimittäin köpöttelemään kohti Kalkkirannan grilliä hakemaan safkaa. Eihän tallilta ollut edes pitkä matka, pieni pätkä hiekkatietä ja loppumatka kävelytiellä/pientareella ja siinä jo grilli kökötti.
Tässä vielä todistusaineistoa, että ollaan oltu kalkkirannan grillillä. Vaikka tosin, ne jotka eivät
ole käyneet niin eivät  välttämättä tunnistakaan paikkaa :D

Iloisia (& joillekin surullisia) uutisia!! Tuntuu että tää bloggaaminen alkaisi taas kiinnostamaan enemmän ;)

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa että bloggaaminen kiinnostaa taas ! Innolla odotellaan ; D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että olet alkanut taas postailemaan, sun postaukset on ihan lemppareita! (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Näistä kommenteista sain lisäpuhtia entisestään! :D

      Poista