maanantai 13. toukokuuta 2013

Kesä tulee

Popsulla on käynyt nyt aika useasti hieroja, sillä Popsu on ollut vähän toispuoleinen (=vasen puoli jumissa ja oikea ei). Olen pohtinut ja päätynyt siihen tulokseen, että se voi olla vain minun vikaani, sillä olen todella vino toiseen suuntaan ratsastaessa. Sekä vasen kierros on ollut Popsulle muutenkin aina hankalampi, niin periaatteessa "ruokin" sitä sen huonoa puolta vielä huonommaksi omalla istunnallani. Kuitenkin Popsu oli jo viime hieronnan jälkeen paljon parempi hierojankin mielestä (=paikat alkaa avautua).

Saatte taas vähän vanhempia kuvia ratsasteluistani, mitkä on otettu noin 1kk sitten. Menin jostain syystä pelhameilla kaksilla ohjilla, kun Popsu oli muistaakseni silloin ollut aika vahva edestä, niin kolmipalalla se oli aivan järkyttävä ratsastaa. Kun pelhameilla ei tarvitse ottaa niin isoja pidätteitä, kun pienetkin tehoaa ja kun on kahdet ohjat niin voi käyttää vipua silloin kun sitä tarvitsee.








Olen unohtanutkin nämä kuvat, mitkä on otettu Loviisan kisoista. Kaikki allaolevat kuvat ©Mariella Raevuori http://mmariellan.kuvat.fi/







4 kommenttia:

  1. hei mikä sulla on tossa polvessa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä ei ole enää mitään, nuo ovat sen verran vanhoja kuvia :) Mutta tipuin Relenteltä jaloilleni ja polvi "muljahti" jotenkin siinä rytäkässä ja oli hyvin kipeä pari vko.

      Poista