sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Blogin pitämisen lopettaminen

Olen nyt harkinnut lopettavani tämän blogin ylläpitämisen, sillä en saa tekstiä aikaiseksi ja kuvia/videoita saan lähinnä kilpailuista. Enkä usko, että kovin moni lukia jaksaa seurata blogia, minne kirjoitetaan monen viikon välein ja postaukset ovat köyhiä, teksti tökkii ja aina ei kuvia. Inspistäkään ei ole oikein ollut, minkä vuoksi nyt mietin että pistänkö blogin jäähylle vai kokonaan poistoon.

Ajattelin nyt vielä kokeilla kirjoitella pari postausta, mitkä kylläkin painottuu kilpailuihin.

Oltiin viikko sitten taas Loviisassa kilpailuissa, mitkä meni erittäin hyvin. Menimme ensin 90cm luokan, mikä vedettiin nollilla, mutta en ratsastanut aikaa. Sillä radalla Popsu tuntui ihan hyvälle, mutta vasta metrin radalla se tuntui todella skarpille ja oli mukana. Saimme siitä kuitenkin tulokseksi 0-4, sillä unohdin uusinnassa radan! Siis voiko olla totta.... Juuri silloin, kun Popsu varoi koipiaan ja oli hemmetin hyvän tuntuinen hypätä, niin sitten meitsi menee ja unohtaa radan.. Noh, oma vika taas, mutta olen älyttömän tyytyväinen Popsun suoritukseen.






Vähän johtavaa ohjasotetta ja suussa kiinni..

















Sitten olimme eilen Jokelassa kilpailuissa, mitkä meni myös oikein hyvin! Se oli varsinkin verryttelyssä ihan todella skarppi, vielä parempi kuin Loviisassa. Se lähti eteen heti kun pyysin, sekä tuli takaisin heti kun pyysin. Menin pelkän metrin ja sitten kun pääsin radalle (ulkokentällä, verkka oli maneesissa) niin se vähän ehkä sai jotain kiksejä ulkoilmasta ja oli aavistuksen vahva edestä, mutta teki pirun hyviä hyppyjä suurimmaksi osaksi. Minun virheestä tuli 2 puomia alas perusradalla, kun jäin vetämään suusta ja potkimaan jalalla eteen samanaikaisesti. Mutta super tyytyväinen olen siitä huolimatta, koska Popsu oli taas hyvä ja hoiti homman, minä vain siellä selässä keikun ja sekoilen.

Saatte videot radoista ja kuvat Jokelan kilpailuista myöhemmin :)

Tarkoitus olisi mennä torstaina 9.5 hyppäämään Nevakseen 100cm, mutta täytyy vielä varmistaa pääsenkö, sillä ilmottautumisaika meni juuri pari tuntia sitten.

13 kommenttia:

  1. Elä lopeta miusta tää blogi on hyvä ja ei haittaa vaikka postauksia ei tuu useesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokeilen vielä tätä postaamista, mutta katson nappaako koko touhu enää :)

      Poista
  2. Eiiii!!! Älä lopeta, ihan sama vaikka tulis vähän postauksia tai ei olis kuvia :) jos lopetat niin älä ainakaan poista tätä blogia, on kiva lukee vanhempia postauksiasi ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ajattelinkin, etten poista sitten blogia kokonaan, vaan jätän sen näkyville. Mutta kiitos! :)

      Poista
  3. Tuloslistojen mukaan ei kisat kai menny niin "erittäin hyvin" mutta pääasia että oot ite tyytyväinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa tekstissä tarkoitin, että Popsu meni erittäin hyvin ja teki työnsä erittäin hyvin ja pudotukset ja tuloslistoissa hännillä oleminen johtui minun omista virheistä. Ja olen oikeasti super tyytyväinen, vaikka keilasimme niitä puomeja alas. Ei se tarkoita aina sitä, että on mennyt super hyvin jos voittaa tai sijoittuu/on kärjessä, tässä tapauksessa kerron miten minun mielestä meni (=miten Popsu suoriutui ja meni) ja se oli super hyvin. :)

      Poista
  4. Älä edes ajattele blogin lopettamista!!! Ei se haittaa vaikka siinä kestäisi puoli vuotta ennen kun kirjoitat taas, kunhan joskus kerran vuodessa edes kirjoitat?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kyllä pistää miettimään tämän blogin kanssa kun saa kannustavia kommentteja! :) Eiköhän tää vielä jonkin aikaa ole vielä pystyssä :)

      Poista
  5. Voi eii Ada! :( mut tee tietty niinkun näät itselles parhaaks! :) ja ihania kuvia, hyvin te vedätte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Aino! :) Juu pitää nyt vielä vähän miettiä!

      Poista
  6. Älä lopeta kirjottele sitten vaikka vaan kisoista, kun tää on vaan niin kiva blogi! :) ja mikä sulla on noissa kkuvissa tossa toisessa polvessa ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tipuin jokin aika sitten Relenteltä ja polvi "muljahti" siinä rytäkässä, niin oon pitänyt polvitukea ratsastaessa kun se on kipeä :)

      Poista
  7. älä lopeta, sulla on aina nii kivat postaukset :)

    VastaaPoista