maanantai 15. huhtikuuta 2013

Videopostaus + paljon tekstiä

Tällä videolla on vain minun höpöttämistä, videoita matkalta, verryttelyä ja muuta hömpötystä pienen loppukevennyksen kera ja radat on alempana erikseen nähtävillä. Kuvia laitan tänne sitten kun Fanny ja Wilma ehtii niitä lähetellä :)

Olimme siis estekilpailuissa Loviisassa, menimme luokat 90cm ja 100cm. Olin ilmottautunut vain 90cm luokkaan, mutta päätin sen radan jälkeen jälki-ilmottautua 100cm luokkaan, kun Popsu meni odotettua paremmin.

Sain mielestäni ratsastettua Popsun aika hyvin molemmissa luokissa perusradalla, mutta uusinnassa keskittymiseni herpaantui ja suihkun Popsun kanssa miten sattuu. Kun nämä olivat ensimmäiset kilpailut tänävuonna, niin kun pääsin perusradan puhtaasti ja oli aika jatkaa sinne uusintaan suoraan, niin aloin vain juhlia mielessäni että "jeejee uusintaan" enkä keskittynyt yhtään ratsastukseen.

 90cm uusinnassa kääntelin Popsua koko aika vain sisäohjalla ilman ulko-ohjantukea ja pohkeita/istuntaa ja 100cm uusinnassa olin jo niin innoissani että unohdin radan pari kertaa ja sitten suihkin Popsun esteelle oli paikka mikä tahansa. Minun on pakko tehdä jotain myös esteistunnalleni esteiden välillä ja esteiden päällä, järkyttävää katsottavaa omasta mielestäni.

90cm luokassa tulokseksi 0-4, pudotus tuli siitä kun käänsin juuri Popsua pelkällä sisäohjalla esteelle ilman sitä ulko-ohjantukea, niin näkee kuinka se valui ja valui oikealle napaten puomiin mukaan. 100cm luokassa tulokseksi myös 0-4, pudotus aivan samalle esteelle, mutta tässä oli ongelmana radan unohtaminen. En muistanut kääntää koko esteelle ja pari metriä ennen estettä totesin että se olikin tää ja tyrkkäsin Popsun sitä päin. Molemmat pudotukset oli täysin mun omia mokia, mikä tietenkin vähän ärsyttää kun olisin voinut ratsastaa paljon paremmin. Popsu on ihana kun se antaa mun virheitä niin pirusti anteeksi, eikä ota nokkiinsa vaikka sekoilenkin sen selässä.




Kauden ensimmäiset kisat ja jännitti ihan hirveesti, jospa seuraavissa kilpailuissa sit paremmin!
PS. Mulla oli matkassa maailman parhaat kisahoitajat, Fanny & Wilma! Auttaa tarvittaessa, ottaa hienoja kuvia/videoita, on hyvää seuraa, kestää mun tiuskimiset kisajännityksen alaisena ja paljon muuta hyvää! Kiitos vielä!




18 kommenttia:

  1. sika hienosti menitte!:)

    VastaaPoista
  2. Teil tuli näköjään sama este alas mutta nuuten meni tosi kivasti:)

    VastaaPoista
  3. Etkö sä oo jo kisannu aika paljo nii miten sua jännittää muutaman osallistujan kisat :) ? Mitä kisasuunnitelmia teillä on tälle kaudelle :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu olen jonkinverran, mutta se on aivan sama että oonko jossain "isommissa kilpailuissa" vai takametsän kissanristijäisissä niin silti jännittää ihan älyttömästi :D En oo tehnyt mitään kummoisempia suunnitelmia, mutta kenttäkisoja olisi tarkoitus koluta aktiivisemmin :)

      Poista
  4. Sulla on kiva blogi! :) menitte hienosti! Onnee voitosta =)

    VastaaPoista
  5. voi ei ku esteet näyttää pieniltä ku iso hevonen :D

    VastaaPoista
  6. Vautsi ku ootte ollut molemmat tyylikkäinä! (= Tosi hyvin menitte!

    VastaaPoista
  7. hahaa tää on just kiva poastuas ja hienosti meette :) kiitos ittelees ;) !

    VastaaPoista
  8. Ratsastat ja hyppäät tosi siististi! Tosi kivannäköistä menoa, ja hieno heppa:) ps. minkä korkuinen caribo on?
    T: www.caballossalina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Se on noin 175cm :) Käyn kurkkaamassa blogiasi!

      Poista
  9. Uuuui, hienosti Ada! Eikä toi sun esteistunta oo paha :) Ootte kyl loistavia, onnea voitosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! On se vähän tollane tönkkö, mut kiitti! :)

      Poista