maanantai 8. huhtikuuta 2013

Uusi video

Tein pienen videon eilen vanhoista materiaaleista, kun oli vähän tylsää. Kirjoittaa en jaksanut, enkä viitsinyt kun ei ollut kuviakaan näytettäväksi. 

Osaako joku neuvoa, että miten tuon videon saisi isompana tähän? Olen aika avuton tällaisissa hommissa, vaikka onkin luultavasti suht yksinkertainen homma muuttaa.

EDIT:
Jee nyt osaan laittaa nämä videot isompina! :)

12 kommenttia:

  1. meet sielt youtuben kautta "jaa" ja sieltä "upota" sit valitset koon, kopioit koodin ja lisäät sen postaukseen siihe HTML koodi kohtaan tai mikä onkaan.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana blogi ja kiva video :) jään seuraamaan :-)

    VastaaPoista
  3. Jotenkin tommonen jytky heppa ei sovi mun mielestä yhtään kouluradoille, näyttää oudolta noissa kouluvideoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no onhan toi tommone patukka :D

      Poista
    2. No ennemmin jytky kouluradoille sopii, mut esteillä ja varsinkaan maastoesteillä ei ehkä näytä niin ketterälle ja sulokkaalle ;) Mut ei kai siinä mitään, meneehän suokitkin esteitä ja kenttää... :o

      Poista
    3. Hahah, no minä painan menemään esteitä, koulua ja kenttää tuolla pötkylällä, oli se sitten jytky tai ei :D Ja onhan se totta että se ei näytä ketterälle, eikä myöskään ole ketterä. Kiitos kuitenkin kommenteista! :)

      Poista
  4. Ootte nii ihana pari! :) teiä meno on nii hyvän näköstä! :)

    VastaaPoista
  5. Onko toi Popsu muuten kauheen etupainonen kun etuosa näyttää paljon isommalta ja kehittyneemmältä kun takapää :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on tosiaan aika etupainoinen ratsastaa ja muutenkin rakenteeltaan hyvin etupainoisen näköinen. Pitäisi saada enemmän massaa ja lihasta peppuunkin. Kuitenkin ollaan kehitytty tän etupainoisuuden kanssa ratsastaessa näiden parin vuoden aikana, mutta töitä on vielä superpaljon! :)

      Poista