maanantai 1. huhtikuuta 2013

Paljon kuvia & tekstiä

Haluan kertoa ensimmäisenä perjantaista, mikä oli yksi katastrofi!

Kävelin Relenten kanssa alkukäyntejä maneesissa maastakäsin. Sitten kun olin nostamassa jakkaraa lähemmäksi, että pääsisin sen selkään, se karkasi. Olin yksin maneesissa, eikä ollut kännykkää lähettyvillä että olisin voinut soittaa apua. Maneesin ovea ei saanut kiinni kun se oli jäässä, niin minun täytyi vain seistä ovella ja katsoa kun Relente juoksee vapaana. Se pysähtyi onneksi noin 10 minuutin jälkeen, kun sillä meni ohjat toisen etujalan ympärille. 

Relente odotti kiltisti että tulisin pelastamaan sen, mutta kun irrotin ohjat sieltä päästä, että sain ne pois jalan ympäriltä, voitte arvatakin että samalla se repi itsensä irti minulta, taas. Nyt se juoksi vähän pidempään irti, saaden jalan loimensa läpi, mikä oli siinä vauhdissa valunut maahan ja astui ohjan päälle, mikä katkesi. En tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa, kun seisoin vain maneesin ovella hyssytellen Relenteä.

Kun sain sen kiinni kävin tallissa hakemassa uudet ohjat ja katsoin ettei siinä riehuessa Relentelle ollut tullut haavoja ja sitten uudelleen maneesiin. Puhuin ennen maneesiin takaisin menoa Relenten omistajan kanssa tapahtuneesta ja hän sanoi että olisi hyvä jos Relenten laittaisi töihin tuon karkureissun jälkeen. Se olikin sitten erittäin hyvä ratsastaessa! Hienot keskiravit irtosi ja tuli vielä takaisin sekunnissa.

Perjantaina menin myös Ziggellä ja Popsulla, mutta en nyt yhtään muista miten niiden kanssa meni tai mitä niiden kanssa tein. 

Lauantaina Fanny ja Wilma tulivat kuvaamaan ja ratsastamaan. Menin ensin Ziggellä, Nellin ohjeiden mukaisesti aika kevyesti. Ravailin alkuun pidemmällä ohjalla ja sitten laukkaa kevyessä istunnassa eteenpäin ja vielä vähän ravissa hömpöttelyä. Se oli aika kiva, vaikka pari pukkiakin se heitti. 






Tilannekuva: Zigge ja joku toinen heppa säikähti kun tuli lumia katolta, niin
tämä päätti tehdä äkkikäännöksen.

Tilannekuva

Sitten menin Popsulla kentällä noin 10-15 minuuttia, minkä jälkeen heitettiin ensin Fanny ja sitten Wilma sinne selkään. Popsu oli aika hyvä, mutta huomasi että se innostui kentällä vähän enemmän kuin maneesissa, sillä se vain kipitti menemään! Sitten kun sen sai "rauhoittumaan" niin se oli tosi kiva. Popsu kulki erittäin hyvin myös Fannylla ja Wilmalla.



Fanny & Popsu

Fanny & Popsu

Wilma & Popsu

Wilma & Popsu

Tänään hioimme Popsun kanssa vähän käynti-ravi ja ravi-laukka siirtymisiä. Meni ihan ok lopuksi, mutta Popsu pääsi aina lipsumaan liian pitkäksi ja matalaksi, mitä en meinannut saada korjattua kunnolla. Jos tällä viikolla on hyvät säät, niin aion maastoilla Popsun kanssa vaikka joka päivä. Kylmäsin Popsun kaikki jalat ja laitoin sille selänlämmittimen päälle. 

Relenten kanssa pyörin ympyröillä ja tehtiin vähän keskiraveja lävistäjällä, se oli loppua kohden todella miellyttävä. Laukassa se vähän jopa innostui ja lähti viipottamaan, mutta kun sain sen kiinni niin tuli todella kivaa laukkaa. 
Tää on mun lempparikuva! :)



7 kommenttia:

  1. varmaa tätä ei ollu tullu meijä bloggerii ! voi jumalauta bloggerin kaa ku se ei aina nykyää ilmota jostaki postauksist :D.. mut kui kiva tää postaus hihii popsu nii söpö paskanaattoriii ;) miimiimi ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! millä teit ton bannerin? ihana (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on tehty gimpillä, saa ladattua ilmaiseksi netistä :)

      Poista