maanantai 26. toukokuuta 2014

Paahtavat helteet + kesän ostoslistaa

Huh miten ihana sää ollut jo pitkään! Välillä jopa vähän liiankin hiostava ilma, mutta en valita sillä olen odottanut kesää jo pitkään.. Olimme poikaystävän ja kaverin kanssa sunnuntaina katsomassa Laaksolla koulukilpailuja ja vahtimassa ponia joka koitti potkia reiän hevosrekkaan. Oli todella hienoja ratoja!

Yritän joku päivä kuvailla kunnolla Popsun arkea toipilaana ja katsotaan jos saisin kuvata klinikalla silloin 4.6 jos vaijerit otetaan pois.
Popsun päivärutiini on tällähetkellä tämänlainen:
-Aamuruoat ja ulos n. Klo 7
-Päiväruuat siinä jossain kohtaa
-"Liikutus" eli vähän juoksutusta/kävelyä, sitten piehtarointi, sitten kentän taakse syömään vihreetä ja takaisin tarhaan
-Illalla n. Klo 7 sisälle ja iltapalaa

On sillä leppoisaa! Mutta tekee varmaan ihan hyvää sillekin ottaa tämä myös pienenä hermolomana. Se on muuten lihava. Ihan järkyttävä, mutta tuo kuvakulma on hassu joten älkää pelätkö ei se noin epämuodostuneen ihrapallon näköinen ole... Laihdutuskuurille se pääsee sitten kun on lupa treenata taas.

Ostoslistalla meillä on ötökkähuppu ja riimuun/suitsiin hapsut.
En tiedä olenko kertonut meidän juhannuskirouksesta? Mutta joka juhannus, jo kolme kertaa putkeen, samana päivänä Popsu on saanut silmätulehduksen. Aina kun olen mennyt sanomaan sille moikat ennenkuin lähden viettämään juhannusta kavereiden kanssa (vielä yleensä Joutsaan, Mikkeliin, saareen) niin sen eläimen toinen silmä on muurautunut umpeen. Se on aina ollut joku ötökkä/kolhu, mutta onneksi silmään ei ole tullut mitään vaurioita, vaan se ei saa sitä siksi auki kun ötökkä törmännyt silmään vauhdilla. Joka kerta hoitona on ollut 4-5krt päivässä silmätippoja viikon ajan. Eli silloin ei juhannusta lähdetä noin vain viettämään, sillä haluan itse hoitaa kaikki haaverit ja "lääkitsemiset"..

Sen vuoksi ötökkähuppu tarhaan. Haen sellaista mitä ei tarvitse kiinnittää erikseen riimuun, sillä tarhassa Popsulla ei ole riimua päässä.


Tämä ötökkähuppu on Horzen valikoimassa.
Kivan neutraalin värinen, vaikuttaa ihan kelpotavaralle, eikä ole hinnalla pilattu.

Tämä on Hööksin valikoimassa.
Tämä vaikuttaa ehkä hieman paremmalle, mutta joku saa minut tuntemaan että tämä olisi huonompi kuin ylemmässä. Tässäkin kiva väri ja hinta vähän kalliimpi.

Luultavasti jompikumpi näistä tulee Popsulle.

Anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet, kirjoitan minitabletilla lukien samalla huomiseen Ranskan kokeeseen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti