sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Loma ohi

Nyt on lomailu auringossa ohi ja pitäisi palata arkeen. Saatte videopostausta ja kuvia lomastamme myöhemmin tällä viikolla, toivottavasti maltatte odottaa sinne asti. Siellä oli ihanan lämmintä verrattuna tähän Suomen säähän mikä täällä on nyt. Nyt on ehkä nolla-astetta mittarissa ja silti mulla on untuvatakkia ja liiviä samaan aikaan päällä kun on niin kylmä! Hrrr...

Kävin jo eilen tallilla, mutta hain sieltä vain Merviltä saadun suklaarasian ja vähän rapsuttelin Popsua. Meille oli tullut Ainon kanssa pikku sekaannus päivien kanssa, jotenka Aino meni vielä eilisenkin Popsulla. Se oli oikeastaan hyvä että Aino hoiti sen vielä eilenkin, sillä olin niin väsynyt! Heillä oli mennyt oikein hyvin koko viikko. Popsu oli vain toheloinut naamaansa haavan, joka on kyllä nyt jo oikein hyvällä mallilla paranemassa. Ainolla on blogissaan kuvia ja videoita kuluneesta viikosta kun hän meni Popsulla, jota oikeasti kannattaa käydä lukemassa jos haluaa nähdä/lukea tarkemmin miten heillä meni. :) Oli ihanaa seurata lomallakin Ainon blogin kautta että miten Popsun kanssa on mennyt ja mitä he olivat tehneet mikäkin päivä.



Tänään menin Popsulla sitten ensikertaa loman jälkeen ja äiti tuli kuvaamaankin, eli saatte pitkästä aikaa kuvia ratsastuksestani. Menin vaan lähinnä pitkällä ohjalla, niin että Popsu sai mennä vähän miten halusi (=pitkänä ja vähän löysänä, mutta rentona). Popsu tuntui aika hyvältä Ainon jälkeen, mikä oli hienoa! En tänään tehnyt mitään kummallista kuitenkaan, vaan vähän taivuttelin ja asettelin Popsua, sekä annoin sen siis mennä vähän pidempänä ja löysempänä löntystellen. Meillä ei muuten yleensä ole tuollaista lampaankarvaa turparemmissä, mutta käytän sitä niin kauan, kunnes haava sen naamassa on parantunut. Kun se on juuri turparemmin kohdalla, niin tuo karva on niin pehmeä, ettei hankaa haavaa auki vaan voin huoletta käyttää turparemmiä. Elikkä se on vain väliaikainen lisävaruste.












8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Ja muista Ada jatkossakin et jos haluut joskus kuvaajaa tai muuten vaa apuria nii mulle voi aina ilmottaa, tuun ihan mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Joo tottakai! Ainakin tiiän kelle soitan ekana jos tarviin taas liikutusapua... Popsu oli tosi hyvä ratsastaa sun jälkee! :)

      Poista
  2. Voitko linkittaa tuon Ainon blogin.Ja miulla on loma vasta vko:lla 10

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tottakai, se on http://ainojamaxi.blogspot.com/. Se olisi kyllä löytynyt edellisestäkin postauksesta. Jännä kuinka eriaikoihin kaikkialla on lomat :)

      Poista
    2. No Pohjois-Karjalassa kaikilla on vkolla 10 lomat.

      Poista