maanantai 4. elokuuta 2014

Kevyttä hömpöttelyä

Tänään ehdin mennä aamulla että illalla ratsastamaan ja sain jopa kuvaajan paikalle. Menin nyt iltapäivällä ihan rennosti aika pitkällä ohjalla hömpötellen. Popsu oli ihan kiva ja rento, mutta toinen hevonen ohitti jatkuvasti niin että meni aivan kiinni Popsussa, silloin se jännittyi hetkeksi eikä kuunnellut apuja vaan lähti kipittämään. Pystyn itsekin keskittymään paremmin aamuisin, sillä silloin tallilla ei ole juuri ketään joten saan rauhassa vallata koko kentän ja hyödyntää sen joka senttiä. Tässä alla muutamat hömppäkuvat.








5 kommenttia:

  1. Voi että, löysin taas sun blogin pitkän tauon jälkeen! :) Hurjan näköistä jälkeä saanut aikaan tuo tarhatapaturma, onneksi olette jo voiton puolella.

    (Ps. sulla oli joskus vuonna kivi ja keppi myynnissä kirkkaanvihreä naruriimu. Ei sulla enää sitä varmaan ole?)

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa että vanha lukija on löytänyt tänne! :) juu voiton puolella *koputtaa puuta*

    Naruriimu löytyy vielä jos olet kiinnostunut :) pistä vaikka sähköpostia banaaniada@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rupes muisti pätkimään oikein kunnolla niin kysyn vielä näin alustavasti, että mitä kokoa tuo riimu on (ts. mitä kokoa Popsun pää on)? Muistatko merkkiä/valmistajaa?

      Poista
    2. Juu ei mitään! Se on full :) en osaa yhtään sanoa kun se tuli Popsun mukana mutta jos en ihan puuta heinää puhu niin muistaakseni entinen omistaja oli ostanut sen jostaim monty roberts-tapahtumasta... Katson kotona jos siinä lukisi jotain :)

      Poista
    3. Laitoin sulle @! :)

      Poista