tiistai 24. kesäkuuta 2014

Popsu kuntoon

En ole ehtinyt päivittämään blogia Popsun, töiden ja poikaystävän ohella, sillä olen iltaisin aivan poikki. Olen ollut jo 2 viikkoa isäni firmalla töissä Töölössä ja olen vielä tämän viikon, sitten voi löystää henkseleitä! Tosiaan joka aamu töihin lähtö klo 6 ja takaisin kotona olen noin 4, sen jälkeen vielä pari tuntia tallilla ja sitten näkemään poikaystävää ja sama homma uudestaan.

Olen löytänyt uuden tavan ratsastaa Popsua, mikä on siis erittäin hyvä! Aloitan ympyrällä kevyellä tuntumalla työntämällä Popsun takaosaa ulos ja asettamalla sitä ulos, niin että se kulkee banaanina. Sitten teen vastataivutuksia, avoja, sulkuja, pohkeenväistöjä ja erittäin loivia/ei-oikeaoppisia takaosakäännöksiä. Sitten muistin entisen valmentajani (Nevaksen ent. Omistaja Anders) ohjeet hyvään pysähdykseen. Eli harjoittelen tätä pääosin käynnissä niin että hidastan istunnalla niin että se melkein pysähtyy, mutta en anna sen pysähtyä vaan pyydänkin eteenpäin. Monta kertaa putkeen kun harjoittelee ja sen jälkeen kun tekee sen pysähdyksen niin meillä on 90% todennäköisyydellä pysähdys tasajaloin hyvässä ryhdissä. Teemme myös joka väliin alkuverryttelyssä pysähdys-peruutus reeniä.

Muuten emme ole hioneet varsinaisesti mitään muuta kuin käyntiä, josko sitten alkaisi hiomaan ravissa jotain hyödyllisiä tehtäviä?

Popsun kunto alkaa kohota pikkuhiljaa, se jaksaa jo paremmin mutta siitä huomaa heti kun se väsyy liikaa. Se muuttuu todella raskaaksi edestä ja ei jaksa polkea kunnolla



En kysynyt Venlalta lupaa linkittää tätä tänne, mutta ajattelin sen olevan ok sillä blogi on julkinen. Käykää lukemassa Venlan blogista tämä teksti, se kertoo entisen tallin menosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti